sábado, 1 de diciembre de 2012

Compartim aquest repte!!!

Hola a tothom.
No em tremolaran els dits al escriure tot el que a continuació dire ja que veien tot el que ens esta caient i el que ens caurà val la pena ficar "fil a l'agulla".
Les curses de muntanya i moltes altres ( duatlons,triatlons,ultres, etc ) estàn creixent molt, tant que cada cap de setmana hi han 3 o 4 curses per anar-hi.....buffff, però la questió no es aquesta, la questió es que al final  no hi podrem participar, ja que hi han organitzadors que s'aprofiten d'això.
Se'm fa trist escoltar coses com ara; "no he vingut per què no tenia diners" o "està inscripció era massa cara, esperare a la propera cursa" o "m'agradaria fer el circuit però més impossible economicament" etc,etc.
Això es molt trist, vulguer i no poder.....i cada cop sento més comentaris com aquest! però penso que si es vol es pot sol.lucionar, al menys en part.....com?
Jo penso que alguns cops paguem un "peatge" molt elevat, a euro el km!! si, si es així, una cursa de 20 km de mitja 20 euros, una de 40 doncs 40 euros i ja no et conto si vols fer ultres, es a dir aquells corredors que fan curses de 100 o 200 km.....tenim els dies contats!!! jejeje ric per no fer un altra cosa.
Jo crec que tots els organitzadors de curses hem d'aconseguir aquest repte, el repte d'abaratir inscripcions! es fàcil dir això aqui al ordinador pensareu molts...si! rao us dono, però es una sol.lució per no pedre corredors.
Com més podem abaratir les inscripcions? ja que jo m'incloc com a organitzador/corredor seria tema camiseta que tenim armari ple.....i treballar dur entre tots! si a Masdenverge ho poden fer també ho podrem fer a altres llocs! i amb aquestes paraules no vull desmereixer Masdenverge com a poble, gent que aprecio i admiro per la cursa que fan i per tot, ja ho he dit molts cops, un exemple!
Hi hauran curses que es sentiràn més o menys identificades amb aquestes escrit però la meva finalitat es per a totes per igual.

EMPRENEM JUNTS AQUEST REPTE I NO DEIXESEM CORREDORS PEL CAMI, TOTS SOM IMPORTANTS

12 comentarios:

Jordi B dijo...

Crec que una bona forma d'avaratir el preu seria que al fer la inscripció poguessis triar entre tenir bossa de corredor o no, ja que com bé dius, hi ha molts que ja tenen els armaris plens. Qui vulgui la bossa del corredor que pagui el preu normal, i qui no, un preu reduït.
Desconeixo si seria complicat fer-ho així o no per logística, però estaria bé :)

Jordi B dijo...

Hauria d'existir la possibilitat de poder elegir la inscripció reduïda (sense la bossa del corredor). Qui vulgui els regalets, que pagui el preu de sempre, i qui no, un preu més petit. D'aquesta forma tots contents. :)

marti dijo...

Bona tarde Albet,com saps he segut organitzador 10 any de la CURSA DE PAÜLS.Al principi amb il.lusió,i molta feina i trucan moltes prtes amb 1000pts feiem moltes coses,i al final amb 18€ federat no quadraven números.
perque? mol facil els últims anys dinú dona rés.
Solució:en una cursa de 25km els avituallaments massa plens,(sempre sobra de tot) amb aigua i isotònic i un a meitat amb un poc de sòlid es suficient(marato BCN aigua i isotonic jo 4h) al'arrivada opcional el dinar i la samarreta fen-ho constar a la inscripció.Igualment qui vulgui xip que sigue opcional.
Si només se dona aigua i isotònic i un plàtan surt:
5 avituallaments aigua 2l com molt 2€ 1l aquarius 1€,1 plàtan 50centims,total 3,5€ pertant amb 5€ inscripció LOW COST es podria passar un bon matí.
Se m'oblidaba els politics que vulguen donar trfeus que els paguen ells.

Pere (OT) dijo...

Ja tens raó Albert!
Marti crec que dona al clau, encara que no se si els 5eur, inclourien assegurances, dorsals, ambulància que crec és el minim de cara a un organitzador per no jugarsela.

Albert Giné dijo...

Marti i Jordi amb el que dieu teniu molta rao! la bossa de corredor opcional es una opció.

Anónimo dijo...

BOnes,

a VINEBRE, fem la primera Sant SIlvestre de la comarca, hi esteu tots comvidats, I ES GRATIS!!!

trobo ridicul lo del xip, controls de pas, bosses corredor... jo cuan vaig começar et donaven un bocata al final i una ampolla d'aiguau i au!! i les classificacions també sortien sense tanta tecnologia. Ara hi ha gent que fa de les curses de POBLE un negoci. proposo organitzar un circuit (gratis o LOW COST) on ens ho fem tot nosaltres, sense cap empresa xupa calers.

marti dijo...

Bon dia los dorsals COCA COLA son gratis al principi els ompliem amb rotulador.Lo de l'ambulància no hi havia pensati l'assegurança tampoc.
Lo que no podem fer es demanar recursos economics A AJUNTAMENTS ,CONCELL COMARCAL ETC i treure recursos pera rea gent que més ho malament ho passa.
Salut i conteu amb mi.

Anónimo dijo...

hola, no vull fer polèmica, però caldria fer una distinció entre corredors vs competidors, jo em considero aficionat-corredor, i gaudeixo força fent-ho sol, o millor acompanyat d´amics un dia de festa, no em cal dorsal ni millorar marques. Però insisteixo, de bon rotllo, i amb respecte pels que estàn pendents dels calendaris de curses.
jose luis

Anónimo dijo...

jo No dic fer cap cursa ni classificacions, podem organitzar un circuit, simplement per quedar a correr i coneixer nous llocs, i cada aficionat, propose el dia i prepara ell el circuit. Després esmorzar i xerrada amena.

podeu enviar mail a:

umhes@yahoo.es

i comencem a coordinar

Jordi dijo...

Hola a tots.
Em sembla molt bé que el tema de la bossa sigui opcional, per abaratir.
Els dorsals, si portes el xip no són necessaris tampoc o viceversa. Però és més fàcil controlar els temps pel xip.
No em sembla bé com a Horta que els guanyadors semportin tants diner o simplement diners, allò aquestos podrien ajudar a abaratir la cursa.
Em sembla un tema interessant a parlar i planejar per les properes curses.
Una salutació
Jordi Rofes

Jordi dijo...

Hola a tots.

Em sembla perfecte el donar opcional la bossa. I s'hauria de triar al moment de la inscripció, al igual que moltes vegades ja pots triar la talla de la camiseta, triar si vols bossa o no. Tot i així no se el temps amb que es preparen aquestes bosses.

El tema del dorsal no seria necessari amb el xip. Algo ajudaria també.
No em sembla bé que curses es paguin diners als guanyadors com a Horta de Sant Joan, si els haguessin dedicat a reduir inscripció també seria més barat.

De totes formes és un tema interessant a parlar.
Felicitats Albert, per la pàgina i l'activitat que hi ha. I el seguiment que en fem molt dels que correm per aquestes muntanyes de Déu (i els que no).

Anónimo dijo...

Crec que s'hauria de treballar a nivell de reglament del circuit. Decidir que es vol, correr per que ens agrada o volem competir, temps, tenir regals ...
El tema dels diners d'Horta també crec que no s'hauria de poder fer a una cursa del circuit. La cursa es pot pratrocinar de moltes maneres i sempre es millor que es poguen beneficiar tots els corredors.