viernes, 31 de octubre de 2008

La màquina que ha d'ajudar-me a cumplir.


Esta és la bici que ha d' ajudar-me a cumplir l'objectiu, una bici prou bona i acceptable on el que la monte ha d'estar a la seva altura, crec que és per està content, i ho estic ja que acostumbrat a la bici que tenia la millora és prou considerable, li he retallat 4 kg de pes d'una bici a l'altra i no és que esta sigue extremadament bona, però és que l'altra estava molt antiqüada.


Ara ja toca ficar-mos a pedalar i el dissabte li faré el primer tast, vull anar a Santa Barbara, La Senia,Fredes, La Senia, Galera, Godall, Les Bruixes, Ulldecona, Santa Barbara, Roquetes, uns 140 km per veure que tal les sensacions, li he dit al jesusenc si volia acompanyar-me i és clar m'ha dit que no, però si algú vol acompanyar-me ja ho sap a dinar a casa, ni que sigue tard.

9 comentarios:

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

A disfrutar, aixi que molts kms i salut.

Anónimo dijo...

Albert la foto no es veu, ja quedarem un ratet este finde per a veurela físicament!!!
Salutti crack!!
Paquirrin

Anónimo dijo...

XEIC AIXO ES LA BICI INVISIBLE

Anónimo dijo...

Albert! com estàs? ja recuperat? Passava per aqui quan he vist el pepinarro de bici.. m'he estat mirant alguna bici de carretera, però m'he d'assesorar bé ja que no domino massa esta modalitat i voldria iniciar-me aviat, aviat! Espero que s'ha majestats els Reis d'Orient s'enrollin enguany...

Un abraçada amic i enhorabona pel bloc!! Ánimo amb el teu objectiu (t'entenc perfectament)

salut

Anónimo dijo...

Anem per parts:

Estic que encara no puc correr aquesta setmana hem fan una resonancia magnetica hi ha veure que surt, de moment mato les penes en bici i nadant però el correr.... he de tenir paciencia o això hem diuen.
Esperem que els reis macs et vinguen carregats i una bici estaria molt be ja que compensa molt el correr i el fondo i potencia que agafes va molt be, sobre l'asesorament ja sabem com va això com més sucre més dolç, jo anava a per un cuadro i el que se´m va quedar es la cara acuadros al sentir l'import final, anava posan,posan i..... casi surto de casa jajjaaja.
Gracies pels ánims i espero que tu també estigues recuperat o casi.
Fins aviat company.

Anónimo dijo...

ALBERT EN ESTA MAQUINA ,ACONSSEGUIRAS LO QUET PROPOSES,PERO TU TENS QUE POSAR-HI MOL DE LA TEVA PART.D'AIXO NO MEN QUEDA CAP DUCTE,ETS UN ETS UN GRAN ESPORTISTE I MILLOR COMPANY.JO NO ET PUC AJUDAR MOL EN LO ESPORTIU PERO CONTA EN MI ENLO QUE FASE FALTA ,PER EXELPLE AVITUALLARTE LO DIA DE LA CURSA DEL LLOP.SALUT I COURAGE.MARTI

Anónimo dijo...

Gracies Marti,gracies, a tu això de Marten de la Bovine set queda curt, a tu com Rosa la cantant de operacion triunfo(primera edició)et tindrien que ficar Marten d'España.

Anónimo dijo...

ALBERT ME FICARE ROIG DESTOS HALAGOS.LO QUE TE DIT CONTA EN MI EN LO QUE PUGUE

Anónimo dijo...

kin perill!!! si t'anganxes al ferro (carbono) ja t'hem vist lo pél