miércoles, 24 de diciembre de 2008

Valoració de l'any que acaba.


No se quina nota hem ficaria un mestre o un entrenador a la temporada que he fet perque ha sigut molt extranya, en uns grans moments i uns altres de no tant bons, però en difinitiva penso que he aprovat, je,je.

Aquesta foto es per agraïr a totes les dones l'esforç que fan de aguantar-mos a natros els corredors, però mirant la foto el que veig es que les corredores ja son elles.



Vaig comensar l'any preparant la marató de Barcelona disputant varies mitges maratons i a la mitja de Barcelona vaig fer marca personal en mitja 1.18. 20 corrent a un ritme mig de 3.43 .




LLavors ja sabia que era la meva oportunitat per fer també marca en marató i a Barcelona ho vaig aconseguir fent una marca de 2.48.18 corrent a un ritme mig de 4.00 el km.




Un descans de tres setmanes i vaig començar amb la muntanya on vaig fer alguna cursa molt bona però quan millor estava per afrontar la cursa de casa la cursa de Paüls el diumenge abans mirant el circuit hem vaig fer una rotura de fibres que hem va deixar un mes inactiu, primera decepció de la temporada.





Un cop recuperat ja només pensava en la preparació de l'ultra trail del mont-blanc, clar objectiu de l'any, llavors vaig pasar juntament amb els meus amics del grup lo millor de l'any.





Sortides mitiques, com lo mar i muntanya, dos voltes als carros de foc, i curses per no olvidar, com la dels 7 cims (bocadillos) muntanyes de prades, o nuria queralt.




Estava asustat pel repte ja que tothom dubtava de mi, menys jo que sabia que si res hem pasava estava preparat per afrontar-ho i.......penso que ho vaig fer molt be hem va sortir la cursa que volia de menys a mes fins al final, total 29 hores de sufriment constant i el 61 de la general de la que diuen es la cursa mes dura del mon, però una satisfacció que només coneix aquella persona que ho ha aconseguit.




Despés d'això ja tot es negatiu fins a dia d'avui, on dos condropaties rotulianes m'han deixat inactiu, però tornaré amb més forces que mai per poder complir nous reptes.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

ALBERT ET DESITJO LO MILLOR,I GRACIES PER LA TEVA AMISTAT ETS UN GRAN ESPORTISTE I MILOR COMPANY.SALUT

david dijo...

Ei Bon any!! Tescric perque aveure si em pots ajudar, necesito anar a un podoleg per a mirar-me perque desde fa uns mesos cuant porto mes de mitja hora corrent em fa mal el genoll i nose on anar!! Me en podries dir algun? Gracies i salut!!

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Ei crack, primer de tot moltes feliçitats per el bon nay del 2.008 i despres el mes important et desitjo el millor per el 2.009.
A i per ultim una cosa que segur que ja saps pero que tots el dies tenen nit i aquestes sempre s´acaben.

Salut i força.

Xesc

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Ei crack, primer de tot moltes feliçitats per el bon nay del 2.008 i despres el mes important et desitjo el millor per el 2.009.
A i per ultim una cosa que segur que ja saps pero que tots el dies tenen nit i aquestes sempre s´acaben.

Salut i força.

Xesc

Anónimo dijo...

Primer que tot David no se qui ets però...podoleg per aqui....jo vaig anar a Barcelona a un lloc que es diu ergodinamica o algo aixi tinc el telf si vols et fiques en contacte amb mi i t'informo. 678493363 o pel blog.
Tambe bon any per tu.

Anónimo dijo...

Jaume i Xesc Teres gracies pel vostre suport sou companys exemplars, alli esta que on aneu tothom us te un apreci i admiració fora de lo comu a part de lo grans corredors que sou de veritat gracies, tambe molts anims pel nou any, espero cumpliu tot els vostres proposits!!!