viernes, 19 de marzo de 2010

Bon entrenament, ( queden 12 dies )


Ja que parlem d'entrenar amb amics/es, recordeu esta foto i este dia? a pocs metres d'esta foto hi vam trobar una frase que sera ja per sempre: oco pedra! ja, ja, ja quins bons moments, això no s'ha de pedre mai. Elena vas patir tu també este dia eee!


Primer que tot dir-vos que ahir quan em dispossava a fer la cronica vaig pensar que era millor no fer-la, pensava amb la Montse i hem deia:
- Si tinc que escriure la veritat sobre l'entrenament a lo millor li sap mal ( ja, ja, ja ) aixi que la escriuré dema.

Anar amb els amics suposa un entrenament diferent, distret, amb rises, i ple de bon rollo, molt lluny dels entrenaments on només mires el rellotge, però la veritat es que es necessita anar amb ells, a voltes menys del que jo voldria, fa molts any que sempre quedem dimarts i dijous per fer un entrenament suau, no per a tots ja que cada dia hi ha gent nova, però per que començen ara, ja veureu d'aqui poc com sera un entrenament suau.
Total que ahir vaig fer 14 km a un ritme ........però molt bon entreno.
15 min estiraments.

Avui volia fer 15 km a ritme alt per terra hi he triat el canal de dalt per que el terra estava molt tou degut a l'aigua i que ho estan fent nou i m'ha sortit un entreno molt bo, ja que he fet els 15 km amb 59 min 24 seg a un ritme mig de 3.57 el km. Despres he fet estiraments i sauna. Dema més.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Elena, si que patia, peró crec que patia més per Cesar, que per ella

elena dijo...

ja ja, si que me'n recordo, i des de aquell dia que ja no he dit res mes, sou uns desagraits!!

Anónimo dijo...

Albert, guaita que et diuen del poble del costat.........

clicar

ALBERT dijo...

Gracies Ximo, un detall per part teva molt bonic.