jueves, 25 de marzo de 2010

Un contratemps i un susto important

Ahir no vaig voler dir res, però el massatgiste al passar les mans per la zona externa del bessó dret va (i sobretot "vaig") notar una sensació extranya, era un dolor fortíssim i la veritat és que em vaig assustar. Allò no era un dolor de sobrecarga, ni contractura, ni res de res, aquell dolor era molt fort i molt concentrat en un punt determinat.
Avui sense dubtar-ho i sense demanar ni hora m'he presentat al fisio perquè ho explore i .....en seguida se n'ha adonat que tenia una tendinitis als peronians. Ràpidament sessió de 35 min d'ultrasons i 2 dies parat, dissabte mig gas i diumenge a tope, dimarts que ve segona sessió d'ultrasons i dijous marxo.
I no pugue estar tranquil ni ara!!!

4 comentarios:

Xesc dijo...

Tranquil Albert jo soc dels que penso que en una cursa per etapes o un ultra millor arrivar molt descansat o inclus dormit o amb una mica de forma pq durant la cursa vas agafant el punt. Sobretot no li donis voltes estas moolt fort i no perdras res, tot el contrari t´ajudara a estar millor els 3 ultims dies.

Anónimo dijo...

Joder hasta ultima hora no es pot estar tranquil.
Per cert no m'han trucat aquells nois que hem vas dir però tranquil que no pasa res ara ja coses més importants.
I el teu germa be o no be a Sables? m'agradaria que hi fos, sempre pots apendre coses d'un vetera de guerra!

Anónimo dijo...

Tranquil Puça, que en lo fort que tu estàs l'únic que pot passar es que et carregues la maquina d'ultrasons quan entre en contacte en les teves cames. Espero que no sigue res important. Ens parlem.
SALUT.
Ivan

Albert Giné dijo...

Ja,ja,ja si mai et quedes al paro.....humoriste!