martes, 1 de febrero de 2011

Ivan Garcia Maigí: d'un bon amic a un gran amic.

Ha arribat el dia, ja que feia temps que t'hagués tingut que arribar, però....ja saps, els que més prop tens a voegades es queden per un altre dia.
Els que coneixeu a Ivan sabeu que és un amic lleial, dels que treballa sempre per ajudar als altres, sense buscar una recompensa a canvi, així són els veritables amics.
A Ivan el coneixo de l'època de l'escola. Allí recordo que sent un any més petit, i després d'anar junts 2 anys, no li vaig poder seguir el ritme i va acabar abans que jo, ja,ja, em va superar!
Bueno són moltes les coses que li he d'agrair però hi ha varies que les voldria destacar:
 Una és, sense dubte, l'incondicional suport que sempre m'ha donat: SEMPRE! Quan preparava Sables ell sempre estava al meu costat, aquells entrenaments eren durs i la seva companyia ajudava molt, inclús penso que ell també l'hagués pogut fer perquè m'acompanyava sempre.
L'altre és que gràcies a ell, i ho reitero perquè la gent ho sapigue, avui i penso que per a molts anys tenim a Roquetes una cursa formidable: EL KM VERTICAL DE ROQUETES. Ell va ser el que va tenir l'idea el primer any de fer una cursa a Roquetes i amb l'ajuda d'altres amics i meva la vam tirar endavant. Però la d'aquest any ha sigut també gràcies a ell, per la desició en fer-ne una de grossa i per portar el nom de Roquetes a tots els indrets de Catalunya. BRAVO! A partir d'ara crec que serà tot més fàcil per mig del club del poble: la Joca Trail Roquetes per fer d'esta cursa algo sonat.
També dir que com a corredor cada dia ho fa millor, els resultats això diuen i jo l'animo a seguir, amb paciència i sacrifici els resultats surten. Encara recordo els primers entrenaments junts...això no ho posaré, tranquil! ja,ja.
Res més, noto que després d'este escrit em sento millor, crec que te'l devia i de feia temps. Gràcies per tot amic.

Pd: no canvies el teu bon humor i les teves brometes, ja que et fan diferent.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies Albert, la veritat és que m'has fet emocionar.
Només dir-te que sempre m'has donat coratge per seguir endavant i en els moments més fluixos tu sempre has estat aquí donant-me ànims, per tant, crec que és una cosa recíproca.
Pel que fa la cursa, ja saps que amb l'esforç de tots hem pogut fer una cursa diferent que espero pugui anar a més.

Ets un CRACK!!

(avui m'he aixecat senses res trencat)

Ivan

Trail Roquetes dijo...

és un crack, si... i sempre podrà dir que un dia va pensar en fer una cursa, i aquesta es fa fer...
Quan li fiquem la samarreta nova ja semblarà un professional i tot...;-)
Grácies... per tot.