domingo, 20 de febrero de 2011

La marató de la via verda ( 42.196 mts)

Després de tres dies sense entrenar a una persona com jo no se'l pot aguantar més, ja que penso amb tot el que he de fer i em cau el món a sobre.
Doncs sí, una bronquitis em té preocupat de collons, no acabo de trobar-me be i estic "xafat" amb males però males sensacions.
Avui ja no podia passar sense anar a entrenar i li he dit a la dona que sortia un ratet a rodar per la via verda i que tornaria ràpid cap a casa a "covar" el costipat. Mai més lluny de la realitat, he començat a fer km i de cop i volta estava ja passant informació al cervell, dient-li:
-que no faré la volta per Benifallet?
-que no faré una marató per la via verda? mare..........ja l'he liat!
Doncs sí, al final he arribat passat el  km  2 de l'estació de Benifallet i quan portava 21.098 mts he voltat i cap a casa. Fins allí m'havia costat 1h 40 min 20 seg tranquilet, i a la tornada veient que es feia tard he pujat un poquet el ritme arrivant a casa amb 3h 14 min 30 segons a 4.38 el km. Estic content per l'entrenament però ara estic sota mínims, ja que la bronquitis no ha millorat gens per dir-ho lo més fi possible. Esta tarde no surto de casa per a res!!!

4 comentarios:

xisco dijo...

Jeje avui mentres tu escribies la cronica i la teva dona tomaba un cafe amb la meva, jo estaba corrent per la via verde, i m'ha passat lo mateix. Sortia a fer una horeta i al final m'ha picat arribar a l'esglesia de Xerta i ja veus. Al final 23 kms... Maldito virus Puça que nos esta afectando a todos!!! Despres de la marato jo descanso...

Albert dijo...

Molt be Xisco, veig que aprofites fins l'ultim instant un cafe= a 23 km jajajaja molt be.

elena dijo...

Albert cuidat!! no jugues amb la bronquitis!! és que sempre l'acabes liant...jeje

puça dijo...

Bueeeenoooo, estas per a donar consells tu! però si ets igual que jo.....jeje