martes, 12 de abril de 2011

Preparats també per al fracàs

La companyia de Tere serà fonamental

Cada dia que penso amb el quehe de fer em costa d'assimilar (85 km de mitja diària amb molt de desnivell) jo sabedor de que serà una cosa molt difícil no paro de buscar-me motivacions, menjar per als saharauis, portar les camisetes de tots els clubs de les terres de l'ebre, etc. Tot i això segueix sent molt complicat, llavors es quan penso:
 - i si fracaso? doncs estic també preparat!
com es prepara un fracàs? el fracàs no es prepara mai però sempre el tens allí, esperant el dia que per uns motius o uns altres no pots fer front al que t'has proposat.
Cada cop som més exigents i arribarà un dia on el cos et dirà:
- Noi, aquestos son els teus límits i fins aquí pots arribar.
 De moment no els he trobat I ELS SEGUIRÉ BUSCANT, ja que no sé on estan. Amb este escrit no vull dir res més que un dia pot arribar el fracàs i hem d'estar preparats, jo ho estic! però siguem sincers, no hi penso.

6 comentarios:

Trail Roquetes dijo...

Tu surt, fes camí i oblidat del fracàs...
Si existeix.. aquest segur que és quedarà a casa,, lluny de tu.

Trail Roquetes dijo...

El que no se arriesga a un fracaso nunca conseguira una victoria
(Anónimo)

Xavvv dijo...

FRACAS!!! Crec que no defineixes prou be el terme Fracas , ALbert .

Per mi seria un fracas pesar-ho i no fer-ho.El fracas el tenen tots aquells que pensent que podrien fer alguna cosa pero no la fant.

Tots aquells que lluiten per fer una cosa , encara que al final no l'aconsegeixin no son fracasats , son persones d'admirar, i NO no fracasen l'unic que fan es no aconsegir el seu repte.

Anims que segur que ho acavaras aconsegint , que hi ha molta gent pendent del que vols fer i intentarem ajudat amb el que pugem

Anónimo dijo...

Los cobardes no se apuntan...y los debiles mueren en el intento! Crec que tu no ets ni cobard ni debil..aixi que ja saps!! Vamos a muerte!!!

X cert desde l'entitat esportiva montsagre de paüls te cedim una samarreta del nostre club per si tens algun dia lliure i et vols sentir un mica mes acompanyat!!

Anims crack!

Pau Trummer

MARC BALA dijo...

SI UN PENSA QUE POT FRACASAR, FRACASA, NO HI PENSIS I ENDAVANT.. NOMES VIVIM UNA VEGADA. SALUT I MILLES. RECORDS !!

Albert Giné dijo...

Nois la finalitat d'aquest escrit era dir que tard o d'hora arribarà un dia en que no s'aconseguirà el repte i..... per això s'ha d'estar preparat i ho estic! no vull dir que fracasarè, ja que el simple fet d'intentar les coses i d'afrontar-les em dona tanta vida i tanta força que quan arribe el dia x em diré a mi mateix, xaval no et pots axacar res, estar´´e amb pau amb mi mateix perquè quan faig algo m'entrego amb tot. Gràcies per les vostres paraules.