miércoles, 7 de septiembre de 2011

Marathon des Sables: repte 2012

Imatge que va sortir varies vegades a Teledeporte


M'ha costat decidir però després de donar-hi moltes voltes i aprofitant que m'han assegurat l'inscripció, faré Sables al 2012, serà una bona estrena amb la camiseta "grogueta".
Era una de moltes possibilitats, però la seguretat que tinc amb la inscripció farà que ho pugue preparar bé, tinc una espineta clavada, crec que amb molt d'esforç puc superar-me.
Encara recordo que l'any 2010 vaig estar "cagadet" molt temps per si era elegit entre les múltiples peticions i ara.....estic ja confirmat!
He de salvar una cosa importantíssima: el tema econòmic, ja que la inscripció costa 3475 euros + menjar i accessoris .....de 4000 euros no baixo! Ojala trobe ajudes per poder-ho tirar endavant.
Ahansal és el Kilian del desert

El tema solidari també el tinc clar només falta lligar unes cosetes i ho faré públic. Ja sabeu que detràs d'un gran repte ha d'haver-hi una gran motivació.

                                                Este logo em posa la pell de gallina!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

a Roquetes som casi 9000 habitans en 50 cms per cap ten los gastos pagats se que es dificil implica a tota una poblacio pero seria una boma campaña per una bona causa que trobes

Trail Roquetes dijo...

Home, lo groguet en la hammada, los ouets, les quatre dunes, mudarà d' allò més....
Haurem de buscar una grogueta que pese menos de 5 gr.. no?

Igual mos animem, i comences a vore autobusus de la Hife carregats de groguets animant...

Chapeau...!!!

Mercè dijo...

Moltissimes gracies Albert no saps lo feliç que m'has fet. El presi s'en anirà de vacances al seu paradis seguint el teu repte i de passada ja et farà alguna assitència encara que sigui d'alluny. I natros descansarem de que ens unfle el cap del blog, de les samarretes, de les reunions, dels entrenos i de tota la resta del Trail. Sort i si necessites ajuda ja ho saps pots contar en mi.

Albert Giné dijo...

Com? que seguirà el meu repte? ja m'explicaràs.....

Albert Giné dijo...

Anònim no puc fer el que dius, no puc implicar un poble per una persona, menys ara! hi ha persones que no compendrien mai que per anar a correr hagués de pagar 4000 euros quan a molts els i falta menjar!

Albert S dijo...

Albert, ni cas, ni cas.. que avui encara no s' ha pres la pastilla.
Lo que passa és que a mi lo desert les dos vegades que hi he anat m' ha agradat,... i a la senyora li ha provocat problemes intestinals.. quina creu, mare quina creu!! ,-)