domingo, 11 de septiembre de 2011

Vaja cap de setmana!!


Sortida de la cursa de BTT

                                                               La calor ens va "matar"

En plena cursa


                                                          Amb el kaiak pel riu Ebre

Al podi amb Xavi Queralt 2n i Pau Marzà 3r

Després de 10 dies de descans merescut, ja que l'UTMB m'ha deixat les articulacions tocades, durant esta setmana he sortit 2 dies a córrer i la veritat el millor hagués estat no sortir, però amb l'excusa que acompanyava a la dona pues dos entrenos amb ella.
El dissabte la tarde vaig a fer un triatló que fan a Benifallet, es tracta de fer 16.5 km en Btt amb un circuit exigent, 1.5 km de Kaiak i 3.5 km de córrer però...tot era un puja baixa! per mi molt explosiu però veient el resultat no sé què dir, deixem-ho que va ser explosiu per a tots.
El problema vindria el diumenge que havíem d'anar a Falset a fer la cursa de muntanya (22km i 1000 mts de desnivell positiu) i jo estava......que li he dit a Tere a l'aixecar-me:
"-Aquesta nit m'han atropellat!!"
Què dius?  No puc moure'm! les cames em feien un mal que el millor hagués estat girar-se cap al altre costat. Però al final m'he posat de peu amb una sensasió....de seguida he pensat:
- Au, que avui xalarem!
Arrivem a Falset i després de tot el protocol ens posem a la línea de sortida amb un "solet" que passarà factura a molts corredors.
Em despedeixo de Tere i li desitjo molta sort, sé que està forta, ho he comprovat els dos dies que hem sortit a entrenar però te 22 km per davant per poder-ho demostrar.
Donen la sortida i per com ha sortit la gent he arribat a pensar que si m'havia inscrit a un 10.000 mare meva, jo al meu rotllo i de menys a més, al final 4º a menys d'un minut del 2º però realment si m'ho diuen abans de començar ho firmo.
Lo realment bo havia d'arribar, Tere m'ha arribat 3ºde la general!! increïble, sabia que estava bé però....m'ha superat les expectatives, quin carrerón!
Jo sempre li dic que te condicions però ha de ser ella el que ho ha de veure. Si vol, pot arribar on ella vulgue.


5 comentarios:

forest dijo...

Hola Albert,como sabes hace tiempo que sigo tu blog y me surge una pregunta:¿haces algo de pesas para fortalecer las piernas y demas? ¿Que tipo de entreno sigues?Supongo que habrá mas gente que tambien le pique la curiosidad.Venga saludos y seguir así crack.

Trail Roquetes dijo...

Diu la Tere que no mos acostumessem..
No. no.. no mos acostumem.. que continue.. que natros no mos acostumem..jaja.. quina cabassada de punts...
Felicitats als dos.

AlbertB (OT) dijo...

Felcitats Tere!!!
A veure si ara et treurà el protagonisme Albert!jajajaja
Compreu un traster per deixar els trofeus, que al final no entrareu a casa!!Enhorabona

Albert Giné dijo...

Hola Forest:

Del tema gimnasio nada de nada, no me gusta hacer nada de pesas, se me hincha el cuerpo, jaja. Però la verdad es que tendria que hacer algo, però a todo no llego! si fuera mi trabajo i me pagaran...
Yo me hago mis entrenos y siempre voy por sensaciones, nunca con pulsometro, si un dia tocan series o cambios de ritmo y no me encuentro mentalmente o fisicamente bien, para casa! mañana serà otro dia, voy asi y la verdad que me va bien, esto es una manera de desconectar después de trabajar, el dia que me obliguen o me cueste hacerlo es que ha llegado la hora de dejarlo. De momento tengo ganas de entrenar diariamente ( 6 dias a la semana ) però sin agobios y disfrutando del deporte.

Albert Giné dijo...

Qui s'ajunta amb un coixo......va pel bon cami