jueves, 2 de febrero de 2012

Costa molt poc ser solidari.

Per qui vulgui col.laborar, important 0 euros!


 L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona està tenint problemes per seguir alguns dels seus programes socials per als pacients amb malalties greus (pallassos, teràpia d'art, etc) a causa de les retallades pressupostàries.
Com a conseqüència i gràcies a l'esforç de tot el personal, s'ha creat una magnifica iniciativa: simplement obrint aquest link , podem ajudar tots plegats d'una manera molt sencilla.
 Per a cada visualització del vídeo de YouTube del següent enllaç, l'hospital rep una mitjana de 0,05 €


 http://www.youtube.com/watch?v=02dJewpZZ-U&feature=youtu.be
El video es d'allò més emotiu, ajudem-los ja que costa molt poc i sentiu-vos be.
En les darreres visites que nosaltres hem fet a l'hospital de dia d´oncologia, els pallapupes, que abans sempre hi eren, JA NO HI SON , aiximateix, a planta també està passant el mateix. Es una llàstima perque amb ells els nens reien, i nosaltres els pares també. Durant una estona no pensaves en la malaltia del teu fill i els nens també participaven i es distreien. Crec que amb aquesta iniciativa podem millorar la ja dificil situació que hem de soportar cada vegada que anem a l'hospital.
 Una abraçada.

PD: us agraïria que reenvieu al màxim nombre possible
 dels vostres contactes aquest link.

PD: després de veure aquest contingut estic més orgullós i content de que aquest any tots els diners que pugue aconseguir amb el repte de la marató de Sables seràn destinats al cancer infantil, VAMOS!

 Gràcies de nou

No hay comentarios: