domingo, 12 de febrero de 2012

Vaig millorant

Aquest matí  hem anat a Ginestar per disfrutar de la cursa del frare, feia molt fred pel matí  però després el temps ens ha acompanyat, he fet bé de sortit de curt,curt.
Per mi era un entreno més,  però també és veritat que era un examen de sensacions i avui les sensacions han sigut millors, físicament bé i l'esquena ja començava a carregar-se quan de repent he creuat la meta, és a dir, que no l'he fet patir.
He portat un ritme alegre tota la cursa, sempre a l'estela del gran veterà Joan Farnós que no li passen els anys, jo diria que sempre l'he vist igual, com si per ell no passe el temps, increïble! Em sentia còmode en aquell grup i m'he recreat fins arribar a meta amb sensacions de poder fer 25 km demà.
Al final 7è, tot i que no importava el resultat, aquest és molt millor de l'esperat i em fa adonar que si les molèsties desapareixen en poc temps estaré bé.
Tere avui ha fet 9a i ha "tastat" una de les coses amargues de les curses: les caigudes! Però no ha sigut res, un disgustet i un senyal de que ha fet la cursa. Llàstima, ja que avui li tenia ganes de fer-ho bé ja que la cursa li agradava i això l'ha minvat un poquet, tot i això ha fet una 15 minuts menys que l'any passat..............VA BÉ.
Felicitar també a l'organització, heu tret un 10!!!!

2 comentarios:

ximo dijo...

Guaita Albert....

http://www.lavanguardia.com/deportes/otros/20120212/54253364132/ricardo-abad-completa-500-maratones-500-dias.html

Albert Giné dijo...

Estava fen el seu segument, es tot un profesional i un bon mirall