martes, 5 de junio de 2018

Ramon Ferrer ( Monrasin )

Hi ha persones que passen per la vida i ningú se n'adona. N'hi ha d'altres que apareixen i desapareixen. I hi ha un petit grup de gent, però, que la seva imatge o nom ressonen amb molta força, tanta que no li cal aconseguir victòries com a altres, perquè ja tenen la pròpia de ser com són. Un cas d'aquests és per mi i per molts: Ramon Ferrer (conegut també com Monrasin )

Fa molts anys que el coneixo, als inicis amb la UEC Tortosa, Ramon ja venia amb nosaltres. Recordo grans trobades on ens reuníem tots, menjàvem i rèiem a parts iguals! Malauradament, d'aquella època alguns han marxat, com el gran Martí Cartoixà, i d'altres seguim aguantant com podem.

El nom de Ramon Ferrer té la capacitat de ressonar entre els grans, com el de Luis Alberto Hernando, campió del món. Menos mal que Ramon no ha guanyat cap mundial, ni crec que el guanye (jejeje). El seu carisma, bon humor, bondat, fotos i blog personal (corriendo por la sierra )  són únics. M'atreviria dir que el seu blog és el millor blog de trail running d'Espanya! Allí es pot trobar informació sobre les curses i també les seves cròniques, les quals estan escrites d'una manera autèntica.

Ramon és d'aquelles persones que t'omples quan dius que ets amic d'ell. És tant el que ha fet per aquest esport i per les "nostres curses" que sols la seva presència et pot  elevar la cursa fins un altra dimensió. El bo d'ell és que igual pot estar a una cursa local com a un campionat d'Europa o del Món i això el fa ser molt especial entre tots els corredors i organitzadors.

Aquest any no l'hem tingut al km vertical Roquetes ( si veiésseu la seva agenda...) ha sigut per força major! Però, la seva no-presència no ha fet més que recordar-nos la seva important figura.

Tothom el vol a les seves curses. Cosa normal. Si li hagués de donar un consell,  seria que es regulés, perquè el volem durant molts i molts anys al món del trail running.

Sempre he dit que els reconeixements a les persones s'han de fer en vida. Doncs aquí tens el reconeixement del meu club, TRAIL ROQUETES,  i el meu propi.

Gràcies per tot el que fas Ramon, el trail runnig et deu molt!

En nom del Trail Roquetes i de la nostra prova KMV Roquetes et farem arribar aquesta medalla, ja que persones com tu representen el nostre esport.  GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.




No hay comentarios: