domingo, 16 de noviembre de 2008

Avui he pensat que tornava a ser ciclista


Després de 8 dies seguits entrenant avui menció especial, resulta que avui era la marxa del port i allí estaven tots els "meus" però anar a correr no podia i anar a caminar 10 km no m'omplia lo suficient es a dir que he buscat una alternativa un poc més engrescadora, com per exemple fer una tirada llarga amb bicicleta de carretera.

Unes trucades i...... a les 8:30 al pont nou, la veritat es que jo no estava a l'altura de la gent que hi havia al grupet que hem format ( Ivan Diaz, Betalú, Oscar Grau) i dos més que competien d'Amposta que no he tingut ni temps de preguntar-los com es dien, però que no eren menos dolents que els altres, sabia perfectament que avui seria un dia dels durs, i si, però també he de dir que no he desentonat tant.

Lo que tenia que ser una sortideta pos ja vos ho podeu pensar, Tortosa, Amposta, Masdenverge, Sta Barbera, La Senia, Ballestar, Fredes, La Senia, La Galera, Sta Barbera, Roquetes, res 135km amb un promig de 30.0 km/h un molt bon entrenament i més si pensem que m'he trobat be hem falta més ritme per anar amb esta gent però poc a poc que fa 8 dies que hem comensat a fer la pretemporada.

No hay comentarios: