domingo, 2 de noviembre de 2008

De que es tracta la cursa del llop?

El meu amic Xavi Royo acabant l'etapa de muntanya de la cursa del llop.

Per a totes aquelles persones que no sapiguen realment de què es tracta aquí ho explicaré un poc.


Primer de tot dir que és una prova d'extrema dificultat on has de dominar diverses modalitats, a part de tenir un aguant tant físic com mental fora de lo comú. És una cursa on es lluita contra un mateix, que es fica a prova el seu cos, diria que al límit i que la capacitat de recuperació te un paper destacadíssim en aquesta cursa, l'acabar-la deu ser el màxim.


Aquesta cursa consta de 6 etapes, totes elles d'autèntica duresa on l'important ha de ser acabar-les dins del temps marcat i sense mirar molt la classificació.


La primera etapa consta de 198km de bici de carretera, donen la sortida des de el parc Teodor Gonzalez a les 6 del matí del dissabte i tens 7 hores per fer els 198km i acabar al mateix lloc.


La segona etapa és la cursa de muntanya de 32 km se surt igualment des del parc Teodor Gonzalez a les 13.30 només 30 min més tard del temps màxim per fer l'etapa de ciclisme (això ha de ser molt dur i a més si fa la calor d'aquest any) llavors tens 4 hores per arribar a l'Ampolla.


La tercera etapa és la de caiac de mar se surt a les 17.30 h, és a dir que tampoc tens marge per recuperar, des del club nàutic de l'Ampolla fins a Riumar, 16 km on les ones juguen un paper important, temps máxim per acabar 3h 30 min. Arribar i sopar, dormir no sé si deus poder perquè en la fatiga que portes ha de ser.... i a les 5 del de matí diana, que s'ha d'esmorzar.


La cuarta etapa és per mi la més dura, sortida a les 6 del de matí, de gelat, adormit i estabornit del dia anterior has de pujar contra corrent de Deltebre fins a Tortosa en caiac pel riu, buuffff i tens 3h 30 min per fer-ho que sino estàs fora de cursa ja que a les 10 del de matí donen la sortida a la següent etapa (la recuperació la deixem per a la setmana que ve...)

La quinta etapa es la "mítica" pujada a caro, mitja marató 21 km des de Tortosa fins al refugi de la uec Tortosa on la paraula " RAMPES " és una constant, tant per la pendent que té la cursa com per les cames.


Després la quinta i última etapa és una cursa de 110 km de btt on m'imagino que si s'arriba fins aquí ( tens 8 hores per fer-la) has de fer l'esforç de la teva vida per acabar el que tant a costat d'arribar i baixant de caro cap a Tortosa ha de ser una festa d'emocions per aquell que ho aconsegueix.


Si algú no sabia el que realment era la cursa del llop ara ja esta molt més informat i de passo si algú s'anima millor, ja que com més serem, millor ho passarem.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

AMIC?

Anónimo dijo...

Ni en 10 anys d'entreno ho faria....