jueves, 9 de febrero de 2012

Seguirem entrenant

                                                           Això és el temps que em queda

Ahir vaig anar a Barcelona per visitar-me pel tema "puvàlgia-esquena" ja que no me'n surto i amb poc més de 5 minuts de visita vaig poder treure algunes conclusions del possible per què de la lesió:, la hidratació! A més he de fer uns estiraments i abdominals molt concrets i el dia 21 de febrer he de tornar per evaluar exactament tot, però quan li vaig dir els km que feia i l'hidratació que portava es va mosquejar i no poc, ja que jo sóc un camell, però no és gens bo, ja que una cosa és que el teu cos estigue acostumat o entrenat per no beure i l'altra és que amb els entrenaments que faig no porto l'hidratació adequada amb tot el dia i amb l'entrenament inclòs puc veure 1 litre, no, no és l'adequat. Ara tindré 2 setmanes per canviar d'hàbits i miraré si hi ha una millora i el dia 21 dictarem sentència.

PD Després de tota l'explicació que em va donar té tot una lògica si diu que el 80 % del cos és aigua, el meu cos d'aigua .......

3 comentarios:

Pere (OT) dijo...

Li vas preguntar si omplir el camel de cervessa era bona sol·lució?
:-D

Salut!!!

Marc Carrera dijo...

A vore si esta es la solució i ho pots arreglar!! algo de llogica té i més si dius que aguantes dos hores casi sense dolor... tot quadra bastant!! anims crack!

Albert Giné dijo...

Pere segur que deu pensar que es millor que no beure.

Marc llogica en te però falta vore el resultat, ara tinc 11 dies per endavant per anar comprovant sensacions. Gràcies pels ànims.