lunes, 18 de enero de 2010

Estic cansat, molt cansat. ( queden 73 dies )

Pareix que a Leo no li va acabar d'agradar la paella...

Avui ha sigut un dia agotador, molt agotador. Primer que tot a les 8:30 de matí he quedat amb Moises al canal de Roquetes per anar a Reus a fer un quart de marató, ja que tinc ganes d'agafar un bon ritme de competició.

Un cop allí tot molt ràpid , dorsal, canviar-se, escalfar i ..... sortida. Què dir d'una sortida d' una cursa de poc més de 10 km? Increïble, un ritme altíssim, però jo a la meua ja que volia fer els segons 5 km més ràpids que els primers, al final no ho he aconseguit per 4 segons!! però he de dir que he acabat molt content ja que m'ha sortit la cursa a 3.32 de mitja el km.

Sense quasi temps per a res, he sortit de Reus escopetejat direcció al coll de l'alba en busca dels companys que venien de Rasquera ( avui era la Rasquera- Tortosa ) i que jo sempre recordo, per la paella del coll de l'alba.

He deixat el cotxe al coll de l'alba i he anat direcció contrària fins trobar-me'ls la sorpresa és que estaven a 14 km!!!!!! És a dir 28 km més que m'he trobat de propina per acabar la setmana, per això he dit que el que recordo més de la Rasquera - Tortosa és la paella. Un cop al coll de l'alba hem disfrutat del bon ambient de tot el grup.

Per cert, 20€ per tot el que vaig menjar, barato! gràcies pel dia, adeeeeeeu.
Entrenament diumenge 17 de Gener
1.5 km escalfament
10.6 km ritme mig de 3.32 el km
28 km a ritme mig de 6.47 el km

1 comentario:

Leo dijo...

La paella si que em va agradar i molt. Me la mirava perque tenia gana., guapet...