jueves, 18 de marzo de 2010

Avui m'han trastocat




Fa un parell de dies vaig rebre una trucada del " mister " on m'explicava detalls de cursa i hem deia els entrenaments etc, etc.
També una de les coses que hem va dir va ser:
- he parlat amb Jorge Aubeso i amb Fidel Marti per que t'ajuden amb el posible,compartir tenda, algo d'abric, algo de menjar etc,etc.
jo li vaig dir que el Jorge Aubeso no pot ajudar-me amb res ja que ell va més limitat que jo i que si algú te que ajudar es jo a ell, este tio es una " maquina ".
LLavors ell hem va dir que el Fidel era un amic personal d'ell i que li havia parlat sobre mi, que anava limitat amb tot, i que si en algun moment podia ajudar-me que si o faria.
La resposta d'aquest home va ser:
- Si, no et preocupes, vindra a la nostra jaima i si necessita alguna cosa no dubtes que l'ajudarem.
Això a una cursa d'aquestes caracteristiques es impensable on la supervivencia es la 1ª prova a superar. Això ja diu mol de quina persona es tractava, dons avui he rebut un mail de l'organització dien-mos a tots els espanyols que participem que el sr Fidel Marti Sallo ens ha deixat a causa d'un atac de cor, no m'ho podia creure, aquest home he averiguat que era tot un exemple a seguir entre d'altres coses esta era la 10ª participació a Sables i era tot un referent de l'esport, una gran persona, i un exemple a seguir per tots natros.

D'allí on estigues dir-te que no has pogut ajudar-me com volies i ja no et podre donar les gracies però serás una de les persones que m'ajudará en cursa, estic segur.
El meu condol a tots els seus familiars a la seva dona i filla.

Fidel Martí

Fidel Martí Salló nació en Vilafresor (Vilademuls). Con 20 años era proclamado campeón provincial de atletismo en la prueba de cros; además, en el Campeonato de Cataluña de Yoles consiguió la primera posición.


En 1962, ya destacaba en el Campeonato de España de Remo Outriggers consiguiendo la tercera posición. Más tarde, en 1965, volvió a recibir la medalla de bronce de esta misma competición. El año 1964, en el transcurso del Campeonato Militar de España, se proclamó primero de la Armada en cros. Seguidamente, en 1965, recibió la medalla al Mejor Deportista del Año entregada por el Club Natación Banyoles.


A partir de 1980, desarrolla su carrera deportiva con alta participación en varios eventos y competiciones en Cataluña: 13 participaciones en la Marcha de 40km de Banyoles; 16 inscripciones en la Marcha Matagalls - Montserrat de 84km.; 9 en la Marcha de Nuria - Berga de 92km.; 7 en la Marcha entre Montserrat y Reus de 100km.; 6 intervenciones en la Marcha Románica de Navas de 80km. y finalmente, 2 participaciones más en la Marcha de Banyoles 100km.


Entre los años 2000 y 2008, ha participado 8 veces en La Maratón des Sables, con la gran satisfacción de haber consiguido en 2001 y 2006 la primera posición en la categoría de Veteranos3. Cabe destacar también, la medalla de primer puesto individual conseguida en 2006 en la Copa Catalana de Marchas de Larga Distancia y su participación en la Desert Cup de Jordania. Recientemente, Fidel Martí ha sido premiado con la Medalla al Mérito en el Deporte de la provincia de Gerona

4 comentarios:

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Aquets matí he estat a l'enterrament d'en Fidel i la veritat jo soc molt visceral i faig cas dels meus impulsos i he trucat en Nestor per si habia alguna plaça lliure , l apropera setmana m'ho confirma i si es així pam a Sables, tinc que anar contra rellotge, no tinc electro ni tots els dies de festa ni he fet cap entreno amb motxilla, però em ve de gust , es dir que pot ser ens veiem.
A mi no m'agrada planificar gaire les coses, doncs els resultats no m'importren el més mínim, sols sortir gaudir acabar i fer amics.
Jaume

albert dijo...

Vaja notición, que dius ara! va anims a vore si ens veiem, va, va, anims.

Anónimo dijo...

a rey muerto rey puesto

Anónimo dijo...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel