domingo, 28 de marzo de 2010

Vaja dos dies!

Primer de tot, he de dir que porto dos dies que no he parat de rebre ànims de part de molta gent,i la veritat és que ho agraeixo moltíssim. He vist que hi ha molta més gent de la que realment pensava que d'alguna manera o altra sap on vaig, el que faig, o per què ho faig i això m'omple de satisfacció i m'anima a seguir. Pensaré en tots vatros! Pensaré que molta gent estarà pendent i això espero que m'ajude en moments dolents (que no seran pocs). De veritat MOLTES GRÀCIES!!!

Divendres els amics de tota la vida em van organitzar un sopar sorpresa, quin sopar! 24 amics que confien en mi a mort i que van treure temps de no sé on per montar-me un video memorable de 25 min, que no només el recordaré a Sables sinó que el recordaré tota la vida.

Dissabte vaig tenir ganes de posar-me a plorar, el tema és la motxila.
Vaig omplir la motxila amb el que exactament m'enduré a Sables i.....pesa moltíssim! Menos mal que vaig limitadíssim, ja que no porto ni roba de recanvi ni res que no sigue l'obligatori. A part faltava 1 l de l'aigua més el que et dóna l'organització (mapes de ruta, boles de sal, bengala ) en definitiva que la motxilla pesarà completa 9 kilos !!!! (quan el meu cos en fa només 60...)
Ara bé, menos mal que el regal de Tere de les ulleres de Sables em va fer oblidar la motxilla....fins avui.

Avui diumenge he anat a córrer a la Pobla de Massaluca, he fet la cursa curta de 12 km ja que només volia veure sensacions i agafar ritme.
El que m'ha produit una sensació extranya és que Tere ha fet la cursa llarga (22 km)i jo la curta ( 12 km ) he pensat:
Com colloons pot ser això, si fa 4 dies que corre? però l'important és que ho ha fet i de quina manera, va progressant cada dia.

10 comentarios:

Xisco dijo...

Hombre, lo de Tere tiene mucho mérito. ¿Pero no me puedo creer que no digas nada del rey del kilómetro 4!!!!!!!!!!!!!!! Que 4 kilómetros para la historia!!!!!!!!! Nunca se había visto un corredor tan rápido en Les Terres de L'Ebre!!!!! Lástima que al final no pudo subir a lo más alto del podium

Anónimo dijo...

Quin és este corredor? Un tal llorenç si que subio al podium incluso ganando a pusa.

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS TERE!!!!Una pregunta: al viatge de nuvis marxeu corrent? Vaja dos CRACKS!!!

Anónimo dijo...

Muy buenas Josef-puça, soy un seguidor suyo desde que naciste, seria posible que colgaras el video que te hicieron tus amigos de 25 minutos? Creo que a tus seguidores les gustaria compartir esos momentos que tuviste de felicidad.

Por cierto que tal te encuentras de la tendinitis?

Cuando te vas?


Gracias y un fuerte abrazo desde la distancia.

josef jaram dijo...

Molt bones crack, per informacions que tinc he pogut trobar el teu blog i la veritat es que m'he quedat bocabadat. Estas fet un fiera i segurament que pel desert no hi haurà ningú que t'atrapi, així que molts de ànims i ens veïem molt aviat.

Josef

puça dijo...

Moltissimes gracies a tothom, estic esperant el moment de partir i moltes ganes de començar a correr.
Sobre el video miraré si puc penjar-lo

Alvaro "Ultraman" dijo...

Xisco qui era esta persona o millor dit màkina???

Jo vaig veure el video i la veritat es que està molt currat, seria important per tots els seguidors incondicionals que té el nostre Josef de les T.E ( ho dic pel mediàtic que és )que es pugues penjar. De segur que al Josef Ajram no li ha fet ningú.

Per cert, he vist que Josef ha entrat al teu blog, quin nivell que estàs alcanzant, tio??

Bueno ja mos diràs algo de tot això... Ens veiem

Quan surts al diari de Tarragona?

Anónimo dijo...

Albert se que el Dijous ja marxes en busca del teu repte. T'has preparat per fer un paper a l'altura del paper que tots els que et coneixem sabem que pots fer.
Sabem que no et falta motivació, sabem que no et falta ilusió i el mes important es el que et sobra per afrontar els reptes, és la humiltat. Amb la teva humiltat podràs guanyar la marathó y podràs ser un vencedor com s'ha de ser. Et dessitjo molta sort perque es l´unic que no depén de tu, pero que tindras segur per la cantitat de gent que t'en dessitja. Una abrassada i a per la Marató!!! Soc Julian.

Lluís dijo...

A vore si mos veiem avans d'anar-te'n. Si no es així, que disfrutes (tu que ho fas en lo sufriment..esportiu) i que pugues acabar.
Mos tens que dir al pàgina on poder segur-te.
Salutacions

Albert dijo...

Moltissimes gracies Julian, la mateixa sort es la que jo et desitjo a tu, per afrontar reptes en la teva vida i pensa " si vols pots " anims i lluita per reptes.

Lluis espero pasar-me dimecres per fer els ultims retocs, ens parlem.