miércoles, 15 de diciembre de 2010

Repte per un futur no molt llunyà

Fa uns mesos vaig demanar-vos ajuda per a què em donésseu idees de reptes per poder afrontar en un futur no molt llunyà. Ara després de més de 20 propostes, n'he decidit un.
Primer se tot, tinc pendent la volta a Catalunya per aquest any i després ja pensarem amb l'altre tot i que quan hi penso......
Vaig dir-vos que triaria un repte d'entre totes les propostes i la veritat és que no m'ha sigut fàcil triar, ja que me n'ha agradat més d'un però n'hi ha un que sobresurt de la resta.
Aquest repte no és un altre que fer una expedició roquetenca a un 8.000, una autèntica locura que no només depèn d'un mateix per aconseguir-ho sinó del temps, de com reacciona el cos a l'altura i mil coses més.
Per això, primer perquè penso que és un repte casi "inalcansable" i segon perquè serà amb gent de Roquetes, he decidit fer-lo.
Ara toca posar fil a l'agulla i per al 2012 podríem empendre esta nova aventura junt amb Manolo (president de la uec) i Albert Valldeperez (crec que l'única persona de les terres de l'ebre que ha fet cim d'un 8.000)
A tots els que heu posat una proposta, gràcies. Cumpliré el que vaig dir d'acceptar una proposta de la gent.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

ostia albert! No dixes d sorpendrem! Cada cop mes difiçil...i ja sats k este es lo mes complicat d tots! Pk kom tu dius, no tot depend d tu! Hi ha moltissimes coses que dificulten este nou repte! pero estaras en uns cracks d la muntanya i aixo es moltissim! A disfrutar!
Salut boig!


Pau trummer

puça dijo...

Bueno, saps una cosa?
Where is the limits?
Aqui segur que els trobo, segur!