domingo, 6 de febrero de 2011

No ha pogut ser

Avui era la mitja marató de Granollers i fins allí ens hem desplaçat amb el cotxe de Perales.
Eren les 6h 26 min del mati quan la puntualissima Elena ja m'estava trucant al movil per si m'havia adormit, haviem quedat a les 6h 25 vaja que la cosa avui aniria d'un minut........
Hem tingut un bon viatge, cadascú comentant el seus proposits sobre la mitja.
Al arribar ens hem trobat a la resta de companys de la Uec i de la Joca i després de comentar i tirar 4 fotos ens hem despedit i desitjat sort.
 Silvia ( la dona de Perales ) avui debutava en mitja marató i la veritat es que l'ha bordat ja que ha aconseguit el seu proposit d'acabar i ha més amb bones sensacions, Perales com no al seu costat ha sigut un bon suport.
Elena que de tant d'anar amb Isa se li han apegat algunes coses com per exemple "me fa mal aqui, allí també" però a l'hora de la veritat 1h 39 min increible! clar quan ha arribat m'ha dit :
-he anat molt comoda, he anat molt comoda, la mare que la va parir......
Bueno i jo que volia millorar la meva marca 1h17:35 pues que no ha pogut ser, perquè? perque no podia més, aixi de senzill.
He volgut sortir al costat de Ferran però al km 5 he vist que podia ser perillós hi he decidit afluixar un poc, al km 10 Ferran hem portava uns 20seg però les meves sensacions no eren del tot bones, fins allí el meu ritme mig era de 3.42 massa ràpid! ja que no m'ha deixat correr tot el be que jo hagues volgut de tornada cap a Granollers, però no m'he deixat en cap moment ja que mirant les referencies veia que la posibilitat de fer marca estava allí, a tope em deia a mi mateix, al final per 17 seg no he pogut ser i millorar la meva marca tindrà que esperar.
El meu temps final 1h17:52 a 3.40 el km.
La progressió de Ferran bonissima, al final m'esperava a la meta amb el seu crono de 1h16:....moltes felicitats, estas realment molt fort.

5 comentarios:

marten de la bovine dijo...

Albert felicitats,i a tots-es .lo dia que teu proposes i entrenes nomes pera una mitja vatras lo teu record.tu vals 1,15,segur.salut i avant.marti

Ferran dijo...

Albert, ja ho diu Martí, ja ho dius tu -aquest matí-. Et falta una mica de treball de qualitat i sub 1h 15'. Pensa que jo faig dos sessions setmanals de sèries i es nota molt. Però ara mateix els teus reptes van per un altra via -montanya, repte del juny i utmb- i ni falta que et fa la qualitat. Ara bé, si algun dia t'ho proposes i et puc ajudar en alguna cosa aquí em tens.
Aprofito per agraïr als uequeros que he reconegut -Manso, Montse, Perales i Royo- els seus crits d'ànim. Ajuden i molt!. Als altres que no he reconegut -ma neboda Carla, Elena crack -1h39'ésmínimia per NY?-, la dona de Perales -una maratoniana en "ciernes" i a tots. Heu vist en directe com gestionava lo dolor: concentració i mirada a un metre i mig. Per cert, la animació brutal. Una de les illors mitges pel volum i organització, no pel recorregut.
salut i quilòmetres!

forest dijo...

Joder te podras quejar,enhorabuena por ese pedazo de tiempo.Saludos

Trail Roquetes dijo...

Molt bé, Puça, 17 segons és un bonic repte...
Llegeix la crònica d' Ivan.. al blog.. buff..

Albert Gine dijo...

Gracies Marti pels teus ànims, jo penso que si que ho puc millorar si ho entreno però no et creguis que hi ha molt més motor.

Ferran esta clar que si ho prepares algo milloraria, segur, però et dic el mateix, molt més motor no hi ha, correr més rato si, més depressa no crec.

Gracias Forest ja saps que sempre volem més, si hagues fet 1.16:59 també pensaria en una millor marca.

Trail running Roquetes, aniré tard o prompte a millorar la marca, sense dubte.
He lleigit la cronica pensava que era jo, jajaja.