domingo, 17 de abril de 2011

Marató de la Fageda (La Senia)

Avui començaré la crònica amb una pausa.......................................................................................................................................................................................................
Això és el que ha tardat Ivan en arribar al lloc que havíem quedat, jo pensava que s'havia "cagat" per la distancia però no, s'havia adormit ja que li va costar adormir-se al sentir les declaracions de Mourinho.
Una volta ja dalt del cotxe de Fran ens en anem cap al país del moble: La Sénia, allí ens esperava una marató de muntanya.
Ha sigut bonic vore tots els amics de Roquetes amb l'equipació nova, què bonica! Ja tindré temps en disfrutar-la.
He sortit a la marató amb l'intenció d'anar fent, ja que alguns problemes mecànics em dificultarien tard o d'hora, i sí, he patit molt dels aductors, però penso que el meu cos s'ha acostumbrat al dolor.
He pogut anar amb el cap de cursa, a vegades còmode i a vegades no tant, tot això fins al km 30. Llavors m'he dit que havia d'apretar fins a meta per poder deixar a l'altre corredor, crec que era valencià, i ho he aconseguit arribant a meta sol i en un temps prou bo 3h 43min.
 M'ha fet molta il.lusió, ja que avui li he pogut dedicar la victòria a Tarazaga, el nostre amic de la UEC, he mostrat la seva camiseta ( la que tant m'aprecio) i que em va regalar, així vam acordar-ho el dijous al pica pica que vam fer.
Sobre la cursa he de dir que ha sigut molt bonica, espero que la cuiden perquè els hi donarà molt de nom al poble. Els regals, el tracte i l'organització perfecta. Lluïré amb molt de gust la vostra camiseta durant el meu repte, ja que la Sénia sempre m'ha tractat com si fos un corredor seu.
Moltes felicitats per la cursa i gràcies per la vostra col.laboració

3 comentarios:

Ferran dijo...

Avui has fet tu la marató i d'aquí a unes hores em toca a mi. M'has donat força per demà. Pensaré en vatros.

Felicitats!!

elena dijo...

Impressionant el carreron que vas fer!!

Moltes felicitats Crack!!

Albert Giné dijo...

Va Ferran, ànims, estaré atent amb el marcon que fotràs.

I tu que? si al arribar a meta pareixia com si vinguesses de fer el dinar, va home va! però si no els va donar temps per clicar-te el xip als organitzadors i els teus pares que vinien a voret ja et van vore amb el entrepa a les mans i dutxadeta, ten surts tia!