martes, 27 de septiembre de 2011

Sense ajudes deixaré pedre la preinscripció de Sables.

La veritat es que això es molt dur de dir però ja sabem tots com esta el mon.....l'únic que tinc clar es que si no m'ajuden ( economicament ) no podré anar a Sables, una pena ja que tinc moltes ganes d'anar a "saldar" comptes ( esportivament parlant ) però necessito ajuda.
Estos dies he començat a moure'm i trucar les primeres portes, les més fàcils ja que abans del dia 5 d'octubre he de fer el primer pagament ( això també tela!) l'import que he de pagar 1400 euros dels 3400 totals que val l'inscripció, els altres abans del 31 de gener.
La cursa es al abril......però els diners per davant i molt per davant.
La vida no es volguer fer reptes, sino poder-los dur a terme, fisicament i economicament, si alguna cosa d'aquestes falla, adeu.
Si no ho puc aconseguir buscaré altres reptes, una pena però d'ultres i de reptes no me'n falten, n'hi han que les tens entre cella i cella però si no pot ser primer hi han altres prioritats a la vida.
Fa molt temps que comparo l'atletisme ( trails, ultres, curses de muntanya, etc) amb el ciclisme, esport en que em vaig iniciar, sufriment i molts sacrificis però molt poc recompençats per no dir gens! sort que ho fem per altres motius però veien altres esports....en fi.

PD Amb els diners que mou un equip de futbol en un any molts de natros seriem feliços tota la vida, però en canvi tenim que anar a "plorar" per que ens ajuden un cop a la vida, molt trista la desigualtat.

1 comentario:

Albert S. dijo...

A vore, xeic, !!! i si apliques allò de "si ens aixequem molt prompte, molt prompte, molt prompte... "... passa que algo caurà, al menos per a pagar els cordons (de cotó normal.ehhh...).
Les primeres etapes es guanyen tocant portes...
Anims...!!!