jueves, 12 de julio de 2012

Correré amb musica ( falten dos dies )

                                    Aquest serà el meu dorsal a l'IDM esperem done molta força.

Falten dos dies per donar el tret de sortida al segon repte de l'any: IDM. Ja ho tinc tot decidit i clar, ara falta que les forces i la ment hem deixen fer.
Porto uns dies difícils a nivell emocional: la mare, l'empresa ( ens han fotut un bon pal ) i cosetes varies però tinc clar que he de passar pàgina ja!Esta cursa em necessita al 100% o me n'aniré cap a casa al km 3.
Sóc humà i no és fàcil, però estic resetejant el cervell i buscant motivacions, em costa, sí! però me'n surtiré segur amb la meva!
Correré en música, una decisió que fa una setmana vaig insinuar però ara tinc clar, mai ho havia fet, ni tant sols per a entrenaments! Però aquest cop i per tal de desconectar el cervell, ENGANYAR-LO un poc i poder alliberar-me de pensaments, l'utilitzaré.
Físicament estic bée i això m'ha d'ajudar a tirar, és ara quan he de tirar de físic ja que el meu punt fort (cap) no està bé o sigue que vorem que sóc capaç de fer físicament....
No seré jo qui em descarte abans de sortir, primer hi haurà batalla, primer amb mi mateix i després contra tot i tots!!!!VAMOS A MUERTE.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

LA MILLOR MUSICA!

http://www.youtube.com/watch?v=0HmGB8omXes&feature=related

Trail Roquetes dijo...

Ànims Puça...
A cremar mal rotllos pels Monegros.

http://trailroquetes.blogspot.com.es/2012/07/idm-i-cursamarxa-mora-cami-de-sirga.html

Anónimo dijo...

Pos jo proposo esta:
http://www.youtube.com/watch?v=hFV993YEFvU