domingo, 15 de julio de 2012

No ha pogut ser, he abandonat

Les coses vull pensar que sempre passen per alguna cosa, si analitzo tot el que ha passat puc dir que no tocava ser finisher de IDM, massa coses. Tot i això vaig arribar a la linea de sortida en una de les coses importants per a competir que estava intacta: físicament em trobava molt fort. El recolzament de tanta gent també feia pensar que tiraria, era una oportunitat per a mi, escalar a nivell esportiu...però no, estic trist, ja que sé que és culpa meua. La meva retirada ées per culpa de la lesió que ja vaig tenir a principi d'any, els adductors. Havia fet varies sessions últimament per reconduir el dolor i massatges però no ha fet l'efecte desitjat i el dolor ja anava en forma de punxades molt fortes. A més el fet de mesclarels líquids (donaven 0.5l isostar als controls) i no volia deixar de beure'l ja que per arribar a l'altre control era necessari han fet que em sentes mal i vomites continuament, massa coses! Si el meu cap a més no em respon.....cap a casa. Em sap molt de greu anava bé, tercer fins al km 42 però no era el dia. Organitzadors, Totti, Roger, amics, trail Roquetes, familia ho sento! sé que vatros direu que no passa res però per mi sí que passa. Totes les coses tenen un per què i es podrien evitar...... Miro el títol de l'entrada i em fan mal els ulls.

8 comentarios:

ximo dijo...

I què ?

ESFORÇ
AMBICIÓ
LLUITA
CORATGE
VOLUNTAT
ENTREGA
SACRIFICI
MOTIVACIÓ
SALUT
FE
COMPROMIS
ORGULL
VALOR
ESPIRIT DE SUPERACIÓ
CONSTANCIA
PACIENCIA
IL·LUSIÓ
CREDIBILITAT
GANES

De totes estes paraules que tu mateix tens posades al bloc com "paraules que hem de tenir sempre en ment " només una no depen exclusivament de tu: SALUT.

Anónimo dijo...

Be Albert, ho sentim moltíssim, i sobretot per la desilusió que tens en aquests moments.
Pensa en positiu, per a retirar-te has d'estar-hi i tu hi has estat. Molts corredors els va passar pel cap fer la IDM i es van retirar abans d'hora (no es van inscriure).
D'altra banda t'ha retirat una lesió, i això és una de les facetes de l'esport.
En fi ara la IDM 2012 ja és aigua passada i com a tal oblida-la si això t'ha de matxacar, i recdorda-la si això t'ha de motivar per a la IDM 2013.
Una abraçada. Per cert malgrat l'accident de la retirada d'avui, continuaré dient que algun dia el teu iaio va córrer amb Albert Gine.
Una abraçada des de pilans
Montse i Pepe

Ferran dijo...

No ens fan forts les victòries sinó com mos aixequem de les caigudes. A curar-te i cap avant.

Abraçada ben forta pels 2!

Ferran

Trail Roquetes dijo...

Si que passa? .. si, que ets humà!!
Sols vam demanar esforç, i l' has repartit de sobres...
Tot té una raó, una lliço (per tu i altres) i un nou camí.
Cada dificultat és un capitòl nou de la vida i una lliçó per créixer. No hi cap el desanim, aprendre i seguir. No mires l' escala que no has pujat, mira la que tens davant i escaló a escaló , no pares fins a dalt de tot.
Agafa les sabates i respira... pels camins que solques a cada entreno i sembres d' il·lusions.

TORIBIO dijo...

Albert,
És clar que et direm que no passa res, les proves a vegades no surten com t'esperes i les lesions tenen estes coses. Ara nomes pensar en descansar, recuperar-te i disfrutar de l'any que has portat, un any més inobidable, quedat en això i endavant.
Molts d'ànims Albert a tú i tots els que t'envolaten que d'alguna forma o una altra corren sempre amb tú.
A seguir....

AbahataR dijo...

Anims!!!
Em sap greu, no em faig a la idea de com deus estar però ara cal aixecar ben el cap i donar-te temps per tornar amb més força i il.lusió.

Marc Carrera dijo...

Com tu dius, no cal dir que no passa res. M'imagino com et sents. Pero d'aixo nhas de treure la part positiva, ja sabras que aquests gran reptes necessiten el 110% de cadascu. Tot el que tha passat tha descentrat del repte, i si no estas a tope qualsevol pedreta es una roca al mig del cami! Anims a analitzarho tot i a recordarho per a propers reptes!! Una abraçada crack!

Pere (OT) dijo...

Amb les lessions no s'hi pot fer més que el que es fa per sanar-les.

La resta ja no esta a les teves mans.

T&u has donat tot el que tenies i ja es prou i de sobres.

Ara a recuperar els anims i sempre endavant.
I no et presionis tant home, que al cap i a la fi, estem a les curses per lluitar-les i és le que has fet. Un cop tenim els millors resultats personals, cadascú el seu, i altres per A o per B les coses no surten, però no pasa RES!

Anims i salud!!!