viernes, 10 de agosto de 2012

Faré de guia a un invident a l'ultra trail Montsant

Des de fa un temps que noto que el competir no m' aporta el que necessito i...què és el que necessito?
Doncs sentir-me alliberat, poder disfrutar de la muntanya sense tenir que demostrar-me res ni a mi ni a ningú, viure les curses d'una forma diferent.
Haver de competir sempre m'ha fet veure que m'estic perdent moltes coses que per mi són importants.
El fet de poder ensenyar,transmetre o ajudar a persones que els hi puc ser útil és una de les coses q no vull deixar perdre pel fet de competir sempre; i per aquí va el repte que serà el següent:
Acompanyaré a un invident a l'ultra trail del Montsant ( ultra de 100km i 4000 desnivell positiu en 24 h ) un repte per ell i per mi, un repte que m'emociona molt i que gràcies a Sebas Guim serà possible, t'ho agraeixo molt Sebas!
Avui he parlat amb ell, l'invident Javier i en cap moment he pogut mantindre els pèls "acatxats", estava de pell de gallina.
A Javier el vaig veure per primer cop l'any passat a Benasque i va deixar-me sense respiració al saber que havia acabat la marató de l'Aneto, pensava pels llocs que havia passat sense poder veure res i no m'ho podia creure, ara podré veure-ho i molt de prop.
Sentir-lo parlar et dóna seguretat i t'inspira la confiança que en aquells moment no tens. Quan m'ha dit que volia fer l'ultra trail del Montsant, que per ell era un repte li he dit que jo seria el seu guia, que seria un repte per als dos.
Han estat només 10 minuts parlant però suficient per aprendre que és un clar exemple de superació.
Frases com ara:
"Gracias me lo has puesto muy fácil, me has hecho muy feliz" o "mi objetivo es entrar dentro del tiempo" o "esta misma tarde me inscribo" ja m'han fet adonar que serà un repte diferent i m'aportarà allò que he deixat d'obtindre, he de donar el millor de mi
.
PD No sé si és el que volíeu llegir però tinc clar que és el que m'apeteix fer.

PD Tenia ganes de canviar la competició per altres coses i lluitar per entrar dintre de temps a una cursa no ho he experimentat mai, a més, el fet de ser el guia de Javier Fran omple tots els buits que tenia.

8 comentarios:

Ferran dijo...

Felicitats! Et seguirem i animarem amb atenció i il·lusió!

salut i quilòmetres!

Albert Giné dijo...

Moltes gràcies Ferran, anims a tu tambe que el teu repte també s'aproxima

Sebas Guim dijo...

Res del que puguis escriure,tant ara com després de la prova, farà justícia a la col.lecció de sensacions que viuràs al llarg del repte. T'adonaràs que se t'obren els ulls. Ara mateix sembla una bestiesa, però veuràs com no ho serà tant. Em consta que has fet content en Javier.
Molta sort!!!

Pere(ot) dijo...

Una bona elecció no estar sempre lluitant x un mateix en curses.
Segur k gaurieu moltissim els 2.
Salut, kms i humanitat k ens ensenyes dia a dia!

Unknown dijo...

Molts anims estos gestos diuen molt de tu.

Unknown dijo...

Molt be crack , aixo t'omplira molt mes que cap podi molta sort i ha disfrutar de l'experiencia .

Albert Giné dijo...

Gràcies Sebas ja saps que això serà gràcies a tu.

Pere ara mateix això es el que em demana el cos.

Cursa dels cocons gràcies per les vostres paraules.

Unknown dijo...

Brutal!