lunes, 27 de agosto de 2012

Pujada al Puigcerver ( Alforja )

Aquest diumenge vaig anar a fer una prova del circuit de curses de muntanya del Baix Camp, la pujada al Puigcerver.
Dissabte però no vam deixar de fer un bon entrenament amb btt a les 8 del mati i després tot el dia de bodorio jeje, que per cert, no vaig renunciar a res de tot aquell menjar tant exquisit!!
Vam arribar a casa i pensant amb la calor que fa per la nit vaig dir-me que com havia de dormir poc m'axecaria d'hora i aniria a correr, un patir diferent, diria que per mi més agraït.
Al poc de gitar-mos a dormir sona l'alarma, eren les 6h40 del mati preparar-ho tot i cami.
De la cursa poc a dir, curta, molta pista, però en casi 800 de desnivell positiu o sigue que....s'ha de pencar. Abans de sortir ja m'informen que hi ha gent de qualitat, a més dels que jo coneixia i havia gent ràpida de l'esfalt ( 1h 12 en mitja i coses aixi......) mareeeee, avui correrem i fort pensava.
Temps de sortir miro endavant i ja no veia, els primers classificats, els de cap de cursa van sortir plantant roda! si que era una cursa de 15 km però....deu meu! jo al meu pas, poc a poc anava engullin corredors fins col.locar-me tercer, els dos primers anaven molt ràpids però vaig coronar a d'alt de tot amb ells, els vaig atrapar just d'alt gràcies a una zona un poc técnica de roques on a mi em va força be. De la baixada ja no conto res, vaig "volar" sabia que ells eren molt ràpids o sigue que no vaig mirar enrera en cap moment i els parcials kilometrics que treia eren "feos" només aixi s'enten que arribes en casi dos minuts respecte al segon classificat.
Al final 15km en 1h 11 minuts 790 desnivell positiu i un ritme de 4.43 el km........SATISFET!!!!

2 comentarios:

Fran dijo...

Bé, Albert Bé......me temo que lo bodorio te va anar bé per fer la baixada tant a lo bèstia.....jeje Enhorabona!

Albert Giné dijo...

Gràcies Fran! a tu també et va anar be el triatló? et va passar alguna moto però beee