jueves, 8 de noviembre de 2012

Aquests reconeixements són molt millors que trofeus

Quan un amic et demana ajuda, presta-li! i més si es tracta d'una cosa tant senzilla com és aquest en cas, ja que només se'm demanava assistir-hi ...tot sigués com això! 
Va ser un plaer a més poder col.laborar amb vosaltres, encara hi ha gent solidària!! vosaltres en sou un clar exemple, felicitats per la fita aconseguida.
Si l'experiència vos ha aportat tot allò que buscàveu i mai torneu a repetir aquí tindreu un amic per donar-vos un cop de mà, gràcies pel tracte rebut i per les vostres paraules.
 
El passat divendres 26 d’octubre vam realitzar un acte a la Discoteca Vips de Calafell Platja, l’acte era la cloenda de la campanya Dóna’m ales en favor d’Unicef en motiu de la meva participació a la Ultra Cavalls del Vent i organitzat per l’associació esportiva Jo, Esportista Solidari. Van assistir una quinzena de persones que van realitzar aportacions econòmiques per Unicef i a les que vam agrair la seva generositat de forma pública.

Xavi Mitjans de SA, Jaume Valls i el "mendas"
 
Explicant als assistens l'experiència

Vam tenir la visita del corredor de Roquetes Albert Giné, un corredor que també va realitzar una donació per la causa. L’Albert té un extens currículum esportiu de nivell superior però el vaig convidar per una causa més gran que els seus èxits esportius, per les seves actuacions solidàries que em van servir per motivar-me a fer-ne jo, podria dir sens dubte que és la persona que m’ha fet germinar la llavor de la solidaritat en la meva persona i li he d’agrair profundament que m’acompanyés en aquest acte renunciant a coses seves personals que tenia aquell dia per fer-me costat. De l’Albert només puc dir coses bones, no el coneixia en persona però sóc un seguidor fidel del seu bloc http://albertgine.blogspot.com.es/, ja em semblava una excel·lent persona però després de poder compartir una estona sopant amb ell em confirmava les meves sospites, una gran persona en el tracte humà i que espero que es sentís bé amb la nostra companyia, ha estat un plaer Albert, aquí sempre seràs ben rebut.

Amb el Soci i l'Albert Giné
 
Fent un present a la persona que m'ha ajudat amb tot, Xavi Mitjans

I només ens quedava un pas, formalitzar amb Unicef el lliurament dels quasi 600 euros recaptats. Això es va produir ahir dilluns 6 de novembre vam anar el Jaume Valls, president de Jo, Esportista Solidari i jo mateix a les oficines d’Unicef a Tarragona. Ens vam reunir amb la Dolors Fontana i ens vam fer la fotografia oficial de la donació. Amb aquest senzill acte tanquem la campanya Dóna’m Ales amb la satisfacció de la feina ben feta, però obrirem noves campanyes i nous projectes....la solidaritat no pot parar!

 

Moltes gràcies a tots!!!

 

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Desprès de moltes voltes d'haver llegit tot el que et motiva, per fi va arribar el moment de poder conviure una estona amb la persona.
Res a dir, molt content i realment alucinat de poder coneixer una persona amb lletra grossa.
El Soci del Baix Penedes

Anónimo dijo...

Gràcies a vatros per estar sempre arropant-me, el pler es meu!