viernes, 2 de noviembre de 2012

El proper repte.......GR99

El GR-99 es un antiguo camino recuperado por el Ministerio de Medio Ambiente en colaboración con la Confederación Hidrográfica del Ebro, que recorre el río Ebro desde su nacimiento en Fontibre (Cantabria) hasta su desembocadura en el Par Natural del Delta de l'Ebre (Tarragona).
El Camino del Ebro suma en total 1.260 kilómetros. Los casi cuatrocientos kilómetros que tiene de más con respecto a la longitud del río se debe a que el camino se ha desdoblado por ambas orillas en algunos tramos. El recorrido ha sido estructurado en 42 etapas con una longitud media de 23 kilómetros.

Una volta "recuperat" i molts us preguntareu, de què? Doncs una saturació de coses ( curses, el vulguer estar a mil llocs, familia, empresa, etc ) m'havien fet pedre interés per competir, mai motivació per fer coses.
Sou pocs els que heu notat algún canvi en mi però no han sigut els meus millors temps, ara però estic mooolt millor!
Després de l'injecció de moral i de superació personal que m'ha donat Javier Fran ( invident que jo li he fet de guia ) ja torno ha estar activat i molt activat! i crec que es hora de fer públic el proper repte que serà prontet ( voldria acavar-ho de parlar amb dos persones ) per decidir, al ser pares al abril m'ha fet replantejar els reptes, a partir d'ara hi haurà altres prioritats...

Això de 42 etapes però es "una llegenda" ja que no tinc més de 14 dies per fer-ho, no tinc més vacances! o sigue que sortirien un grapat de km més per dia jeje.

Per aquest repte he fet les agendes esportives ja que detràs de tot l'esportiu ha d'haver-hi lo solidari, el que m'estirarà per aconseguir-ho, el recaudat amb la venta de les agendes anirà destinat a la lliga contra el cancer de les terres de l'ebre i provincia de Tarragona, aquesta serà la meva motivació per poder acabar amb éxit aquest nou i dur repte.

Properament us aniré explicant tot ja que venen dies de molta intensitat.

3 comentarios:

Trail Roquetes dijo...

Noi, compta en natros pel que faci falta o per allò on puguem arribar.
Tu pots!! A muerte, riu amunt!!!

Monrasin dijo...

Ostras...bonito reto...¿como estará el tema para acompañarte un par de etapas con la btt?...Creo que me gustaría.

Albert Giné dijo...

Claro que si Ramón! encantado!!!

Amics del trail Riu AVALL....JEJEJE