miércoles, 24 de junio de 2015

Etapa 12 Sastago-Camping Lake Caspe (81km)

Avui he matinat, abans les 6 del matí ja corria pels carrers de Sástago i és que no volia fer esperar la família per dinar jeje. Avui pujaven el meu pare, amics, la sogra, cunyats i neboda i no era qüestió de fer tard, així que "a quien madruga dios le ayuda!".
A les 14h volia estar a Caspe per dinar tots plegats, abans, però, a un encreuament a 16 km de Caspe m'he trobat amb uns amics (Juanmi i Tere) que havien arribat fins allí i també portaven al meu pare. Ha sigut un bonic moment.  Veient que Pol estaria distret amb tanta gent, la meva dona ha decidit acompanyar-me fins Caspe. Moltes gràcies per la companyia i per tot!
 A l'arribar a Caspe, he trobat un campament de menjar i de bon ambient. Ha sigut allí quan s'han afegit Oscar i Montse, uns amics de Móra, que volien acompanyar-me uns kilometres. En teoria ja havia acabat allí, però he decidit fer 20 kilometres mes amb Oscar! Tot sigue gaudir de la companyia d'un amic. Moltes gràcies m'has deixat 20 kilometres més prop de casa.
Després d'avui ho veig molt bé tot, com no podia ser d'un altra manera. Massa il.lusió, ganes, motivació, etc, imparable! Demà arribo a Mequinensa, si res no passa ..o potser arribo al meu país: Cayalunya! Hauria de fer uns 10 km més i així hauria deixat atràs: Cantàbria, Castella i Lleó, País Basc, La Rioja, Navarra i Aragó, casi naaa. Ara començo a tenir ganes d'arribar i poder experimentar el moment que viure al veure el riu desembocar a la mar, pensaré amb tot i.....tinc ganes! Abans, però, he de fer 200 kilometres...
L'etapa d'avui la dedico a Irene, Sergio, i als quatre iaios de Marc, un d'ells al cel. Vatros també sou uns campions.

1 comentario:

Unknown dijo...

Anims crak !!! Et keda molt poket x arrivar a la meta !!!