domingo, 5 de octubre de 2008

Ja surten complicacions per complir els objectius.

A la foto el novio i amic Ramon que juntament amb Nuria Solé la novia i amiga tindrán l'ultima paraula.


Aquet fin de setmana ha sigut un poc extrany, entre felicitat per que ja comenso ha entrenar i tristó pel que ara mateix ús contaré:



Resulta que a mi quan s'hem fica una cosa al cap soc d'aquelles persones que no renuncia al seu objectiu ( coste el que coste) ni que tingue que pagar un alt cost per a poguer-lo aconseguir, com es el cas d'aquest any amb l'utmb, que encara ara al cap d'un mes i pico no puc entrenar be. Dons resulta que ara fa un temps que porto l'idea de fer la cursa del llop, l'any passat inclús vaig estar molt a prop de fer-la però al final vaig apostar per UTMB i crec que després de tot vaig acertar, però hem vaig dir que si l'any vinent es feia la cursa del llop jo la prepararia be per poder-la afrontar i després de parlar amb Xavi ( l'entrenador ) i saber que es feia vaig decidir que el proper any este seria el meu gran objectiu.

La gran sorpresa m'ha vingut este fin de setmana que parlan-ho amb Tere ( la novia ) hem va dir que este dia teniem una boda i de les importants, es a dir d'uns amics de la colla i..........problemes per que la Tere ja m'ha dit que a la boda s'hi havia d'anar i jo penso que tambe però.... no vull renuncia al meu gran repte de l' any 2009.

Ja he comensat a tantejar els meus amics, se que els sera difícil d'entedre'm el que vull explicar-los i ells sempre tindran l'ultima paraula del desenllaç final, jo primer sempre hem fico a l'altra banda, hi ho entendria tot, ara mateix estic "tocat" perque se que nomes puc anar a un lloc i jo vull ser als dos.

Si realment no fos tant important per mi la cursa del llop ara mateix no estaria escrivint estes paraules, molt pronte sabre el desenllaç, buuffffffffff.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

No se si et servira d'ajuda i si et diré el que realment vols escoltar, però crec que els teus amics només es casaran una vegada i la cursa del llop la fan tots els anys així que si em trobés en la teva situació molt durament desistiria de la cursa del llop fins a l'any que ve.

Albert Giné dijo...

Tens raò, però ........

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Molt bones Albert, no se que dir pero aquestes coses formen part de la vida i crec que a la vida estem per disfrutar e intentar compartir al maxim de felicitat amb els ser que estimemt. Aixi que disfruta de la boda i busca nous objectius deportius que ni han un fotime.

Parlant de objectius... he vist que vols afrontar la marato de barcelona, ep jo tambe i tambe porto un objectiu com el teu, aixi que a veure si ens posem en forma i podem compartir kms.

Salut i força.

Xesc.

Anónimo dijo...

Bones mister,

m'imagino que després de la lessió i en les ganes que tens de buscar un nou repte i surtir a entrenar-lo, deus estar vivint uns moments complicats... Personalment crec que t'has d'escoltar als teus amics, que per això estan dintre la categoria d'amics, i està pendent per si surt algun objectiu que pugui substituir la cursa del llop...

com per exemple:
http://www.canarias7.es/articulo.cfm?id=109932

pot ser no té la categoria de la cursa del llop, però competiries contra més d'un miler d'esportistes i , a més a més, els premis són metàlics (i et recordo, que tu i jo anem a mitges, jeje!!!)

Bye!!!

p.d.: segueix buscant nous reptes, és la solució

krusty dijo...

La vida és qüestió de prioritats!! com l'anunci de Magnum!! jo segueixo en la mateixa línea q els anteriors!! no sempre podem fer lo q volem!! i a vegdes mos hem de "sacrificar"!!
No té res a vore pro és smblant!! a la cursa d'Ulldecona no podré anar xq dissbte nit se casa un amic!! hauria estat un dels pocs q haguessen completat tot lo circuit de les Terres de l'Ebre...i x algú q mai guanyarà cap carrera seria un mínim reconeixemnt...pro bueno!! q hi farem...
I de reptes n'hi ha un munt!! Ànim en la lesió!!

Anónimo dijo...

Ei Krusty,

no siguis tant negatiu, a la cursa d'Ulldecona pots anar igual. L'únic que has de fer és participar... no cal córrer, i a més, hi ha molts avituallaments que t'ajudaran a superar la resakota!

Intenta-ho i tindràs el teu reconeixement!

Albert Giné dijo...

Este mati he parlat amb Enric Colome ( pam i toc ) tema si hi havia alguna posibilitat o estava ja tot fet la fecha de la cursa del llop i es imposible ja canvir-la de fecha, ja que s'han donat tots els datos de les feches a les federacions i inclus s'ha fet el pagament.
Buuuufffff estic rabiós de veritat em de trobar una sol.lució no vull renunciar al meu objectiu.
A la vida tot te les seves preferencies, si, es veritat però.........sempre hi han formules per trobar les sol.lucions

JAUME TERES Y XESC TERES dijo...

Ei, Albert no se si et pot ser util, pero un gena amic meu diu que en situacions d´aquest tipus el mes facil es portar-ho a els extrems el mes rapit posible i ja esta. Aixi que prou... o casament o cursa del llop... els parxes mai sorten be.

Xesc.

Anónimo dijo...

Albert, si es casa per la tarde, encara tindras temps d'anar als dos llocs, veiges si fan el convit a Deltebre i així te quedes a dormir allí per sortir en sun demà.
Pakirrin

Anónimo dijo...

ALBERT JA VOLDRIA MES D'UN TINDRE ESTOS MALS DE CAPS.ETS MOL JOVE I TEN FOTRAS UN FART DE FER CURSES I LO QUET PROPOSIGUES.EN LO BE QUE CORRES I VAS EN BICI UN IRONMAN NO ESTARIA MALAMENT I TENDRIES L'ALCIEN DE APRENDRE A NADAR,LOS DEL CN TORTOSA HO FAN DENIT I ELS ANTRENA LO TEU ANTRENADOR,QUE VOLS MES?ANIM VES A LA BODA,QUE A LA VIDA HI HAN PRIORITATS,UNA ES LA FAMILIA(JA HO VEURAS MES AVAN) I ALTRA LOS AMICS EN DIES ESPECIALS.SALUT I COURAGE

Albert Giné dijo...

Marti l'ironman es una cosa que tinc al cap de fa temps tambe, però....poc a poc, de moment vaig a nadar dos o tres dies a la setmana a les 9.20 de la nit en Xavi es clar i estic aprenent molt gratament qui sap si sera un proper objectiu merci.

Per cert este finde parlo amb els nuvis a vore en que es queda tot.

Anónimo dijo...

crec que la decisio es dura pero sencilla, si la boda es d´un amic del que se´n diu amic hi has d´anar per que la vida es molt llarga i dona moltes voltes i els amics de veritat fan molta falta, son com quan et cases, " para lo bueno y lo malo .........." de reptes y temps per fer-ne n´hi ha molt.

Anónimo dijo...

No entenc com pots estar dubtant ... et podries plantejar un munt d'objectius i tu t'empenyes amb el de la cursa del llop. No creus que es millor deixar-ho per un altre any, la cursa cada any torna ... Posiblement el teu amic nomes es casara una vegada i si tots els amics ho fan com tu ja em diras quin amic ets. No poder comptar amb tu un dia tant especial.
Tu mateix, però crec que no hauries ni d'haber-ho plantejat.
Sort