viernes, 5 de junio de 2009

Avui entrenament amb " un jesusenc "


Este matí a les 12h m'ha pasat a buscar el " jesusenc" Xavi Royo i hem anat a rodar un ratet amb bicicleta i de passo ficar-mos un poquet al dia ja que ara no ens veiem molt.

M'ha alegrat saber que farà la prova de bici de carretera, ja que crec que em pot ajudar, si vol clar, i si no em deixa ja que jo hauré d'anar regulant.

Hem fet 60 km a ritme bo que ens ha deixat temps per ficar-mos al dia i tambe l'he animat un poc ja que li fan falta un parell de clatellots per a motivar-se i creure en ell mateix ( saber que es del bons ) espero que faci la nocturna complerta i l'acabe a tope per afrontar la resta de temporada en ganes i il.lució.


Esta frase te la dedico per a tu, anim i no hem defraudes, confio en tu!!!!


"El dolor es temporal... Puede durar-te un segundo,un minuto,una hora o hasta un año, pero al final se calma y algo mas ocupa su lugar. Sin embargo. Si abandonas. Dura para siempre." "LANCE ARMSTRONG""


3 comentarios:

Unknown dijo...

Ei puça l'equip de SudActiu realitza el dissabte 20 d'aquest mes un duatló popular a Sant joan Del Pas. Ja que no fas la nocturna ja ho saps si vols venir a participar, sera suaveta: 4-14-4.
Per a més informacio a www.sudactiu.com

frad-nand dijo...

Ma molat la frase. Son d estes q te motiven i dius mecachis dixemos estar d tonteries i apretem les dents, i mes venint d un megacrack com lance. Bueno puça avui ai xalat en tun germa & family(el peque es divertyidissim), apreta q a la cursa del llop triunfaras

puça dijo...

Als de sudactiu ja meu miraré però no prometo res ja que tinc la cursa del llop la setmana vinent i no vull arriscar en res espero que hem crompengueu per si no vinc.

Nando, gracies tio tinc ganes d'acabar amb este nerviosisme que porto i intentar ofegar a este llop si no que m'ofegue ell!!!
per cert felicitats, gran nocturna.