lunes, 29 de junio de 2009

Un dia per emmarcar

Hi ha tant que contar que millor no posar-ho, sinó seré molt pesat, però faré un molt breu resum.

Fa molt temps que tenia al cap fer-ne una de grossa i vaig pensar que la cursa del llop podria ser el lloc i el moment, volia "patir" per un motiu, la meva mare, volia dedicar-li esta cursa per tot el que ha pasat, i per tot el que fa per natros ( els seus fills ) i crec que ho he aconseguit, sóc feliç, li he donat dos dies de la meva vida, on ha vist en primera persona el sufriment constant que he portat, però no en tenia prou i també li he demanat de casar-se amb mi a Tere, i tot ha sigut molt emotiu, he fet feliç i ho sé, a molta gent, a la que de veritat m'aprecia, però jo sóc feliç d'haver fet d' este un dia especial per a les dos dones que més estimo.

Haver guanyat la cursa del llop significa que detràs meu molta gent m'ha ajudat, animat, sacrificat, ells saben que els aplaudiments me'ls he endut jo però el meu aplaudiment es per ells.


http://picasaweb.google.es/isaarasa60/CursaDelLlopArribadaITrofeus#
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/CursaDelLlopBtt#
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/CursaDelLlopPujadaCaro#
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/CursaDelLlopPujadaCaro#
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/CursaLlop1erDia#

15 comentarios:

Lluís dijo...

Albert m'has fet emocionar de veritat, tan pel que dius com pel resultat, Ha tingut que ser un dels millors dies de la teva vida, sino el millor.
Sapigues que desde que has obert el blog et segueixo i això és lo màxim, potser millor que Chamonix i tot allò.
Enhorabona i una forta abraçada.
ah .. i molt bones festes (fes bondat)
Lluis G.

Anónimo dijo...

Moltes Felicitats i Moltes gracies pel teu esforç. Es un exemple a seguir i una bona historia que contar als nostres xiquets. Crec que acabes de escriure una pagina que s'en parlarà duran anys.....

Aixo son histories de veritat i no les tonteries i banalitats que surten cada dia als diaris.

Gracies i enhorabona de veritat!!

Ah i te perdono lo de homes grans de 50 anys.....

Salut, ANGEL

lo manso dijo...

PO K'ANIMAL

Com molt bé dius a la crònica i vas dir ahir al podi, possar-te a nombrar a tothom seria un escrit o un discurs molt llargs. Pos a mi em passar el mateix si hagués de llistar tots els adjectius que se m'acudeixen per descriure els que has fet aquests dissabte i diumenge.

Lo que si que vull dir-te es que a mi i molts dels trailuequeros, aquest cap de setmana ens has fet XALAR, però com ens has fet XALAR.

Anónimo dijo...

Enhorabona Puça per tot el que has aconseguit aquest cap de setmana; pels reptes personals i els esportius i per compartir-ho amb tothom i emocionar-mos d'aquesta manera!!!
gracies!!! Ets un exemple a seguir!!

Campanilla

Estaytega dijo...

MOLT GRAN! si senyor molt GRAN l'assolit amb el teu esforç!!
Moltes gràcies per ensenyar-nos que no hi ha res impossible, voluntat i sacrifici, molt de sacrifici teu i de la teva família.
Gràcies també al teu germà per baixar-me en cotxe, li dec una de molt gran!!
(avui, semblo una paloma coixa)

ximo dijo...

Si el teclat em deixa i les ulleres es "desempanyen"..... Xeic, xeic.... Albert, em penso que ja t'ho vaig dir una altra vegada:
Puça, animal molt menut per a persona tan gran.
Ja t'he felicitat a l'altra entrada, encara que allí anònimament ( suposo que ja ho has endevinat, ara si afegeixen Rosa, Antoni i Joaquim, d'aquí, del poble del costat.
Gran dia el d'ahir Albert, t'amare, amb raó, estarà molt orgullosa. Tinc una foto que demostra que ton pare a la segona rampa de la pujada al port t'avança per la dreta.
Ara, parlant del que parlàvem, que ha contestat Tere?, que estem en l'ai al cor. Si pot ser que sigue cap a l'hivern, que es de la temporada que es el "traje".

Julio dijo...

IMPRESSIONANT!!! Moltes felicitats pel que acabes d'aconseguir. Gràcies per per fer-nos disfrutar tant a la gent de les Terres de l'Ebre. La veritat és que la crònica, per lo que a molts ens agradaria, és breu, però crec que intensa. Donar-te ànims per l'any vinent si et decideixes a fer SABLES.

Anónimo dijo...

La veritat puça es que ahir vas fer emocionar a molta gent i particularment a mi també. Enhorabona pel que vas fer es de CRACKS, no tinc més paraules que felicitar-te una i altra vegada per lo bé que ens ho has fet passar. Serà molt difícil de tornar a passar una cosa com la que vaig veure ahir en directe.
Teu mereixes de tot cor tu i la teva familia així que ara a descansar i a prepararte les festes del teu poblet, que segurament que allí també faràs alguna de les teves.

Felicitats per cumplir un altre objectiu a la teva vida. Enhobona ens veiem.

A.A.R

Xesc dijo...

Moltes felicitats per tot i et desitjo poder-ne fer moltes mes.
Moltes felicitats.

xesc

Agustí rapitenc dijo...

Albert, ets un CRACK! Moltes felicitats pel que has conseguit este cap de setmana! Quan vam anar un rato junts ahir pujant a Caro només pensava en lo que portaves tu a les cames i que jo fresc no et podia seguir! Este cap de setmana em toca a mi donar-ho tot a Andorra i a l'Agost a Chamonix, intentaré que un altre de les Terres de l'Ebre sigue finisher del UTMB!

Agustí

Maggie dijo...

Bueno, què dir? Ets una persona brillant tant com a atleta, com a fill i com a parella!! Continua així, però fes més bona cara quan arribis a meta, que ens fas patir.

MOLTES FELICITATS!!!

Anónimo dijo...

A l'agost farà un any, que per culpa d'un malentés per terres xertolines en vam conéixer. Afortunadament va quedar en un mal entés......i seguint-te aquest any pel teu bloc i sobretot aquest cap de setmana, he vist que compleixes el perfil de que les persones no som pel que fem, sino pel com ho fem....Ja et vaig felcitar ahir al Parc, i poca cosa més puc dir que no t'hagi dit la gent, només una darrera cosa, permet-me que done la idea del títol d'un llibre:" De puça a llop".
Una abraçada i molta felicitat en el teu repte 2010.....la vas clavar !!!

Joan Marc Fons

ximo dijo...

Va per tu i tots el que heu participat. Corrent, pedalant, remant o organitzant.
( inclou tòpic musical )

pitjeu

Albert Giné dijo...

moltes gracies a tothom, com diu el manso m'estic ofegant en tant d'elogi, però tranquils que estic sentat i de peus a terra, de veritat moltes gracies.

Juan Marc aquell dia per mi ja ha passat no valoro a les persones pel que fan en un dia, jo sols pretenia anima i ajuda a mun germa, ja que començava llavors i el que menys pretenia era buscar cap mal rollo.

Ximo gracies per tots els muntatges que m'has fet, si vas a hores no et podré pagar.

Agusti anim i pensa que ho has de fer simplement això, aunque sigue en contra de lo que et diguen cor i cames, anim.

Xesc gracies vatros sabeu que si per mig estan els pares et creixes més i tot.

Campanilla gracies també a tu només la vostra presencia ja m'ajudava.

Manso m'alegro haverte fet xalar!!!! però amb quedo en la teva cara del Mas De Barberans.

LLuis gracies tambe a tu se que hem segueixes i sou persones en les que penso i hem dic: no puc fallar.

Angel se que ets una persona de les que vaig fer feliç, ho se, gracies per tot.

Estaytega pocs consells et puc donar a tu, saps que per aconseguir algo, algo costa i si, hem va costar molt de sufriment, gracies per estar allí.

Albert Giné dijo...

Maggie gracies també pel teu suport, se que els trailuecqueros esteu contents i orgullosos.