sábado, 20 de junio de 2009

VAMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!


La Cursa del LLop, una de les proves de resistència esportiva més dures del món, arriba enguany a la seva disetena edició amb un recorregut aproximat de 400 km repartits en sis etapes. La presentació d'aquest esdeveniment esportiu, que es realitzarà en dos jornades els dies 27 i 28 de juny, ha tingut lloc a l'Ajuntament de Tortosa amb la presència de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el regidor d'Esports, Pere Panisello; Joan Caballol, conseller comarcal i regidor de l'Ajuntament de Tortosa; Jordi Gaseni, representant a les TE de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, i de representants de l'Associació Cultural i Esportiva La Cursa del Llop.
"L'Ajuntament de Tortosa -ha dit Ferran Bel- té com un dels seus objectius tirar endavant i donar suport a activitats puntuals importants i de repercussió, i cal donar a la Cursa del Llop la importància que mereix quan es tracta d'un esdeveniment esportiu de primer ordre que dóna a conèixer el territori més enllà dels seus límits". Per la seva banda, els representants de l'Associació Cultural i Esportiva La Cursa del Llop han explicat els trets principals de la cursa d'enguany, el període d'inscripció de la qual es va obrir el passat 1 de desembre de 2008 i es tancarà quan s'arribi al número màxim de participants. La cursa incorporarà dos recorreguts per a les etapes ciclistes, un de més llarg i un altre de més curt, a triar pels participants. Així, les sis etapes queden repartides de la següent manera: 1)- Bicicleta de carretera: 183 km / 124 km (Tortosa / Terra Alta / Montsià / Tortosa). 2)- Muntanya: 32 km (Tortosa-l'Ampolla per la serra del Boix). 3)- Caiac de mar: 15 km (l'Ampolla / platja de Riumar). 4)- Caiac de riu: 24 km (Deltebre / Tortosa). 5)- XVII Mitja Marató Pujada a Caro: 21 km (Roquetes / refugi de la UEC). 6)- Travessa del Port amb BTT: 110 km / 83 km (Restaurant del Port / Font del Teix / el Mascar / la Mola / Tortosa)
Els responsables de la organització han destacat el fet que la cursa necessita per al seu correcte desenvolupament de la presència d'un voluntariat actiu, el qual "de manera altruïsta -han dit- ha fet possible haver arribat a aquesta disetena edició". El voluntariat de la Cursa del Llop, tradicionalment, s'encarrega de tasques com muntatge d'infraestructures, avituallaments i controls, així com d'efectuar el seguiment de la cursa. Per a l'edició d'enguany, es compta ja amb uns 150 voluntaris que es poden inscriure a través de la pàgina web d'Iltirca-La Cursa del Llop (http://www.cursadelllop.com/).

No hay comentarios: