domingo, 31 de enero de 2010

Dia complet d'entrenament ( queden 59 dies )








Avui, com havia dit ahir, he sortit passades les 7 del matí de casa, direcció Benifallet ja que allí feien la 1a cursa de muntanya del circuit terres de l'ebre. Pujant per la via verda un parell de pitassos de gent que m'ha reconegut i poca cosa més, 24 km fins a Benifallet.
Allí ja hi havia un "ambientaso" molt bo amb ganes de curs. Jo no podia sortir però tenia unes ganes...i he vist com sortien des de la retaguarda.
Després donaven la sortida a la marxa de 15 km i amb el "pique sano" que hi havia entre germans (Tere la meva novia i el seu germà Alvaro)he volgut acompanyar a Tere, qui ha fet una cursa increïblement bona, quedant de les 10 primeres de la marxa i 2º dona. Hem aconseguit derrotar a Alvaro després de més de 2 hores. Val a dir que hi ha hagut molta lluita per aconseguir guanyar-lo.
També molts amics/es han debutat en esta marxa com ara Laura que vaja debut! Cid també ho ha fet molt bé, però estic segur que amb més entrenament ho farà molt millor i Xisco que sort que no entrena, sinó ens guanya la marxa...
Avui a Benifallet, els companys de la UEC ho han guanyat casi tot. Felicitats a tots, esteu fortíssims.
I si segueixen els organitzadors cuidant tant als corredors, aviat no podrem anar pels senders de les terres de l'ebre, ja que estaran plenets! Enhorabona a tota la gent de Benifallet per l'excel·lent organització.

Entrenament diumenge 31 gener

24.5 km a ritme mig de 4.33 el km
14.5 km a ritme mig de 9.02 el km ( marxa de Benifallet )

8 comentarios:

Xavvv dijo...

Ei Albert , estas com un toro , segur que Sables et sortira de P.... Mare , ja ho voras.
Ja kedarem per parlar un dia d'aquestos , segur que sera per despres de Sables aixi estaras mes tranquil.

Xavi

LO PASTISSET dijo...

Del que havia de ser un dia fent fotos i animant a la gent de la cursa per la creu de santos a tenir que fer la marxa amb la novia per tal de ajudar-la a guanyar al seu germà sembla que això que vas fer es molt trist. Així no m'estranya que hagi quedat la 2 dona de la marxa... Ja te vale(........) Així no es competeix cadascu a de fer-se dur ell mateix i no amb l'ajuda de gent experimenta com tu"........"· La pròxima ja parlarem qui guanyarà. Vaig veure un rival molt dur de poder guanyar-lo un altre cop sense cap ajuda. A Ginestar serà un altre dia.

puça dijo...

Ja, ja, ja, Alvarito, podrás en Tere! ara esta millor que tu però si segueixes entrenant la guanyarás segur!

puça dijo...

Xavi gracies pels anims, ja saps quan vulgues i tot apuntadet.

Xiscuuuuuu dijo...

Ey crack!!! Jaja, pos mira que vaig xalar, pero avui tinc les cames molt fotudes. Tot i aixi va mereixe la pena i penso repetir a Miravet!!! Moltes gracies pels consells i els anims! Va ser un molt bon dia. Gracies a tu, a Cid, a Tere, a Laura i a la resta!!!

PUÇA dijo...

Estas nominado,

TU SI QUE VALES!!!

Alvaro dijo...

Moltessimes gràcies pastisset per dir-me estes paraules, la veritat que encara quedar molt de recorregut per fer però a Ginestar ja estic apuntat per a la cursa, ja veurem que passa... Finalment al barranc vaig petar sino la guanyo, vaig retallar diferencies baixant però no m'esperava aquell barranc tan durillo.

Pastisset ja et presentaràs que vull saber qui ets,, gràcies pel comentari que has fet tan apropiat.

puça dijo...

Ja, ja,ja, A qui li vols fotre el pel, tontet, tu ets passtiset.