jueves, 20 de mayo de 2010

Amic Marti Cartoixa, ( lo de la bovine ).

Familia Giné i familia Marti amics per sempre
  El que deia de treballar............
Chamonix quin record, d'aquí ve el famós Marti de la Bovine

Quants anys han passat des de la primera cursa que vam córrer, dels primers km que vam entrenar junts, ets de les persones més mítiques del grup, per "antiguetat" i pel teu bon fer, sempre protector, ajudant com ningú per a tota classe de tarees, miticulós, perfeccionista i el més important amic dels teus amics.
Ets dels pioners d'este esport que ara tant de moda està i un dels fundadors d'este gran grup que ara som la UEC TORTOSA. Això no podra treure-t'ho ningú, i la cursa de Paüls té sentit en part gràcies a persones com tu. Tu saps igual que jo, Marti, que estes coses sempre estaran allí.
De tu puc contar moltes coses, de les que més m'impressionen és la teva força de voluntat. També puc dir que pel fet d'estar al costat de persones com tu, em considero millor persona.
Has passat moments dolents, com ara l'operació punyetera esta del nas, però sempre has tirat avant, et trobava al gimnàs i sempre positiu, a voltes més que jo, i em dia:
- Quina mentalitat de ferro té aquest home, ojala jo sigue com ell.
A mi sempre m'has animat i ajudat, sempre, del primer dia, igual que Montse, i en missatges que m'has enviat parlaves com si fossis el meu pare, el meu protector, t'ho agraeixo moltíssim.
Són moltes les coses que hem compartit junts, fins i tot un dorsal, o ja no ten recordes de la marca que tens en marató?
Res més Marti, només volia fer-te este petit reconeixement perquè el mereixes i perquè t'admiro igual com a corredor que com a persona.
Molts anims i tira sempre endavant, com fins ara.
PD:  Espero que este any et marques un bon repte.

9 comentarios:

lo manso dijo...

Totalment d'acord Albert, no se m'acut afegir res més de qui és i el que ha fet. Però aneu en compte, ja ser que fa dies que sembla que estigue mig desaperegut, darrerament l'he engantxat tres o quatre vegades que antrena d'amagat. Aquest estiu ens farà parla.

pim, pam ... pim, pam ... pim, pam
(que quede clar que abans que ho poses de moda el Guti del Polonia, natros vam tenir la sort que ens ho ensenyes lo Sr Marten de la Bovine).

Ferran dijo...

Amen a tot!

Sinto

02 dijo...

在台灣有許多的家庭無法一次負擔汽車和房子的金額,或是基於錢在身邊比較安心的準則,往往會向銀行或是企業申請貸款,房屋貸款年限通常是十年或二十年,前幾年可以申請只付利息的優惠,車貸則是依據貸款的金額來決定年數,但通常都是三到五年,汽車貸款相較於房屋貸款有彈性的多,因此許多有名的企業也會和銀行合作提供汽車貸款的服務。

Mauro dijo...

tradueixo lo que diu este paio de dalt:
A Taiwan hi ha moltes famílies no poden pagar els cotxes i un pagament de la casa, o diners en tot basat en els criteris per a més tranquilitat, sovint al banc o l'empresa que demana préstecs, crèdits per a habitatge són generalment de deu anys o fa vint anys anys poden demanar ofertes de només interès, la quantitat de préstecs d'automòbils es determina en funció del nombre d'anys, però generalment de tres a cinc anys, préstecs per a automòbils dels préstecs hipotecaris més flexibles, moltes empreses famoses també i els bancs ofereixen préstecs d'automòbils de servei.

Mauro dijo...

Més que res per que no us penseu que desprotica de Marten.

elena dijo...

si senyor, així és parla de Marten de la Bovine!
a qui no li ha donat un bon consell?

penso que és un dels pilans més important del grup i a qui ens agafem com a referent...

no canvies Marti...

marten de la bovine dijo...

gracies Albert,estic orgullos de tindre companys com vatros.
ja ho sabeu aqui estic pera lo que faci falta(menys peles).
no he pogut contestar abans,he estat mol liat per la cursa.
gracies i courage.marti

Leo dijo...

Marti es una persona d´admirar.Jo quan vaig comencar en vatros al grup també em va ajudar molt i em va donar molt de consells. Ets únic.Una de les seves frases que sempre diu es el cap catxo i cap a munt. Leo

Anónimo dijo...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀