lunes, 3 de mayo de 2010

Anem-hi!!

http://cursadelvent.blogspot.com/    Aqui podeu trobar tota l'informació.

Si hi ha una cursa a part de la de Paüls que aconsello, és la del Reguers, ja que els organitzadors han montat una cursa increïble (sabent qui són no m'extranya... ) passant per llocs encantadors i amb unes vistes extraordinaries.

El diumenge vaig anar al Reguers per donar un cop d'ull a la cursa i de paso els vaig ajudar (poquet) a marcar la primera pujada.
El problema va ser que no els vaig poder seguir ni marcant i em vaig quedar amb Montse, el grup liderat per Elena va desaparéixer, com va la tia! a l'arribar a dalt de la primera pujada només mirava cap baix i Montse ja anava baixant o sigue que cap al cotxe que ja n' hi ha hagut prou.
Vam anar al rest Calau i me vaig menjar un bocata, tal i  com déu mana i cap a casa!!

Com xalo!

4 comentarios:

elena dijo...

ja ja molt bona publicitat!!

pos espera veure Penyaflor!! per a mi és lo més bonic.

a la tarde m'ho contes.

Unknown dijo...

I quin bocadillo més bo!! després d'una excursió com la nostra, Cova Paulino, Bassa de Ganduls, Camí dels Bandejats.... t'ho mereixies!
Elena, ja veus, estic molt posada amb els noms, solament amb els noms,perqué la 2ª part del recorregut, no sé com ho faig, que sempre és queda per a un altre dia!Per al diumenge!

elena dijo...

Molt aplicada aguila!!

tranquila que dels noms de la segona part tambè te'n recordaràs, sobretot de la última, jeje

Anónimo dijo...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀