domingo, 24 de octubre de 2010

Com en los vells temps

Quina sortida més xula hem fet amb els amics del grup! M'he recordat dels meus principis, quan casi tots els caps de setmana feia aquest tipus de sortides, on les rises bon ambient  i hores i hores mai faltaven ni falten. Quines ganes tenia ja de veure'ls!
Hem sortit a les 8 del matí direcció a caro i d'allí hem emprès una sortida de 4 hores, hem fet 22 km que sumats als d'ahir m'he quedat "tovet".
El recorregut molt xulo i la distracció del dia ha sigut que mentre corríem, havíem de trobar rovellons i el que menys en trobava pagava el beure al final. Mauro ha sigut baixa del cotxe i trobar-ne dos, després ha viscut de renta tot el dia corríem mirant davant i als dos costats.
No diré quants n'he trobat, només que no he pagat! A més he disfrutat com un principiant de la volta i, sobretot, de la companyia.
He de dir que hi ha hagut un però: l'impresentables que poden arribar a ser les persones que pugen a la muntanya per intentar buscar bolets i tiren tot el que porten per on els dona la gana. Vaja com si estiguessen a un basurero municipal, (bosses, papers, paquets de tabac, botelles, plàstics ) indignant!!!!! hi ha persones que no saben  valorar el que tenim, mereixen que els donen un manual per circular pels llocs on explique el que es pot i no es pot fer.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno, veig que has preferit anar en estos "paios" abans de venir en mi a Ulldecona, però es pot perdonar perquè al fons son bona gent i suposo que s'han portat bé, je, je. Ens parlem

salut

Albert Giné dijo...

Les arrels son les arrels