sábado, 13 de noviembre de 2010

Un aplaudiment per a la gent de Masdenverge

Ximo arribant a meta el dia del debut en una cursa atletica
Aqui estic enmig de dos " jesusencs " Ximo, que debutava i Xavi
No és comú trobar-se amb una cursa que et donen tant a canvi de tant poc, però això és el que ha passat avui a la 2ª edició de la Cursa de Masdenverge.
Començaré dient que van tenir el detall de trucar-me per invitar-me a córrer la seva cursa, ja que no m'havia enterat. Després els hi vaig trucar per comentar-los si es podia inscriure el meu amic Xavi quan les inscripcions estaven tancades i també van accedir. Per rematar-ho tot, avui ha sigut un gran dia, perquè tots els corredors hem rebut un tracte molt cordial, sincer, ens hem sentit com a casa, menjar, dutxes, begudes, bossa del corredor amb la samarreta, etc, etc. i tot això a canvi de res ( 0 euros d'inscripció ) increïble.
Ho dic perquè entre d'altres persones jo estic organitzant la cursa de Roquetes i sé que això és casi impossible. De veritat el meu aplaudiment és per tots els organitzadors, col.laboradors i la gent de Masdenverge.
Sobre la cursa he de dir que venia amb ganes de correr però pensava que no correria tant, estic content amb les sensacions i esperem anar millorant.
També he de dir que avui ha debutat el meu amic Ximo en les curses i destacar que ha fet un gran paper; en ment té un gran repte i espero poder ser al seu costat.

5 comentarios:

Xavi Ocaña dijo...

Moltes gràcies Albert, des de l'organització t'agraim la participació, com amic personal que ets i com a referent esportiu de les nostres terres, i no em cançaré de repetir-ho...gràcies a tots els participants i tots els col·laboradors

albert dijo...

Gràcies a vatros, ja sabeu que entre natros ens hem d'ajudar en lo possible.
Fora no ens ajudarà ningú.

Anónimo dijo...

¡ hola ! albert, soc un altre jove de l'organització, et vull donar les gracies per les teves paraules que per a nosaltres son molt importants per que veig que hem aconseguit el que voliem, que la gent s'ho passes be a Masdenverge i tingués ganes de repetir l'any que be. anim a tu també per que et surti be la de Roquetes. adeu.

Albert Giné dijo...

Gracies a vatros.
Ànims, força hi ha per la 3ª edició.

Anónimo dijo...

No m'estranya que a l'endemà perdés lo Catalònia