viernes, 30 de marzo de 2012

Els missatges de suport

Com ja sabeu molts de vatros a la marató de Sables l'únic contacte que hi ha amb la vida "real" són els missatges que podeu enviar-me a traves de la pàgina de la marato i ficant el meu número de dorsal, ja ficaré l'enllaç quan estigue actualitzat, dic això per què vos animo a fer-ho ja que allí unes paraules de la gent d'aqui s'agraeixen una barbaritat.
Aquest any "compensaré" el missatge que més m'agrade, com? doncs li regalaré un buff de la Marató de Sables
-I com ha de ser el missatge per valorar el millor?
pot ser un missatge fals com per exemple: ànims que et queden 290 km! pot ser motivant, divertit, solidari, d'aquells que et toquen fibres mortes,etc.
L'any 2010 entre tots vau enviar-me una barbaritat de correus, vau fer-me corre un poc més del que jo podia, algún va aconseguir fer-me emocionar, altres riure, etc, vos ho agraeixo molt i aquest any us voldria demanar el mateix.
Jo cada dia per molt cansat que estigue també enviaré un correu ( deixen enviar-ne un al dia en un màxim de paraules) explicant l'etapa i les vivencies, se que per fer això "xuparé" 1 hora de sol fen cola mentre podria estar descansant però jo se que vatros tambe ho agraireu.

L'enllaç es aquest:
http://www.nlmt.com/index.php?mmod=newsv2b&file=details&iN=62

4 comentarios:

Eric Vela dijo...

Amb buff o sense et desitjo tota la sort del món des de Terrassa!
Salut!!!

forest dijo...

Ahí estaremos,dandote animos,ya que fuerza ya la tienes tú.ADELANTE!!!!

jesusenc dijo...

Pos este any te les emportes tu de casa les baldanes, que l´any passat em van fotre un paston per enviar-te-les a nose on, podre repartidor, encara esta suant de l´esforç de trobar-te!!!

Albert Giné dijo...

Gracias a todos, vamos a muerte!!!