lunes, 19 de marzo de 2012

Té molt mèrit fer últim a Sables

Poder acabar qualsevol cursa té molt mèrit, no tots tenim les qualitats per lluitar per guanyar, uns lluiten per participar, altres per acabar, altres lluiten contra un crono i són uns pocs els que per qualitats lluiten per la victòria.
Ser dels últims classificats de la marató des Sables té un mérit enorme, molt més que els últims classificats d'altres curses, qualsevol! i per què?
Doncs per dos coses: l'aigua i el sol.
1) L'aigua és la mateixa per tots els participants 1.5 litres per cada 10 km ( més o menys ) o sigue que si tardes 1h en fer-los, bé, però si tardes 4 hores com és el cas de més d'un també igualment tens 1.5 litres d'aigua, INCREÏBLE!!! Penso amb el que em tocava racionar-la i se'm posa la pell de gallina pensant amb els últims i......quin mèrit

2) El sol també és per tots igual, però aguantar-lo 3 hores ées molt diferent a aguantar-lo 8 hores ja que hi ha moments que a 50ºC graus es fa insoportable, molt de mèrit i tota la meva admiració per tots aquells que arribant a moltes hores del primer són per mi uns guanyadors!

Entrenament dilluns 19 de març 2012

61 km btt
2h 55 minuts btt
1250 mts desnivell + btt
1000 abdominals
30 minuts estiraments

2 comentarios:

forest dijo...

Veo Albert que a diferencia del año pasado no te has metido tantos kilometros ¿no? o me equivoco.Saludos.

Albert Giné dijo...

A pie muchos menos! he hecho mucha btt que sumado al running espero el resultado sea igual.....