lunes, 7 de mayo de 2012

Cap de setmana pel terme reguerenc

Dissabte vam anar al Reguers amb els amics de l'organització per ajudar-los a pujar aigua als avituallaments de Gànduls i Farrubio, però ja que estàvem allí.....vam fer una "crono". Sí, com sentiu! tots carregats entre 16 i 24 litros d'aigua i pujant com a locos. No s'entèn, però com vam xalar!
Uns deien: "que anem sense dorsal!" uns altres (i recordant a Leo) deien: "apartat que fas tap!" va quin fart de patir i riure.
Un cop la feina estava feta vam anar al de Susana a esmorzar i quin esmorzar! amics reguerencs/es a mi crideu-me quan vulguesseu si després de tot el que xalem mos pagueu l'esmorzar....en fi que Moltes Gràcies!

Diumenge vaig tornar però amb dos amics per fer el recorregut de la cursa, ens vam trobar a molta gent entrenant per allí, fins i tot una "abueleta" que anava fent series! noooo ho dic perquè tothom entrena a muerte.
Vaig disfrutar molt del recorregut, ja que penso que és una cursa mooolt bonica. Els amics que anaven en mi no van dir el mateix, ni van disfrutar i diuen que no van vore res i no poden valorar-la......jeje.

4 comentarios:

ximo dijo...

I el dissabte per la tarde no vas anar a Jesús ? he he he.

Albert Giné dijo...

Si però allí no vaig xalar gens, ja que vaig pagar 8 euros per entrar al camp i me van empaquetar 3 gols per a emportar-me'ls a Roquetes......

ximo dijo...

8 € ? Xeic estos de Jesús...
Devia ser amb consumició incluida.....

Albert Giné dijo...

sense consumicio 1.50 a part!