lunes, 7 de mayo de 2012

Som el que volem ser

Tinc molt clar que podem fer de la nostra vida el que vulguem, molts deixen que els passi per damunt i molts la vivim dia a dia, jo sóc del segon grup.


Els que la vivim dia a dia ens hem de saber envoltar de persones positives, alegres, divertides, aquelles que d'un mal dia fan un dia inolvidable, aquelles que et treuen un somriure quan només voldries plorar, aquelles que fan d'un dia dur un dia molt soportable i jo em sé envoltar d'aquesta classe de gent.

Un exemple de tot això el podria fer de la gent que vam pujar aigua dissabte per als amics del Reguers....

Si ens diuen que hem de pujar 16 o 24 litres en dissabte matí dalt d'una muntanya per fer-li un favor a uns companys que organitzen una cursa, molts intenten trobar una millor "feina", fàcil! moltíssims no busquen excuses i simplement diuen que no poden, altres poden acudir al lloc de sortida amb unes cares d'aquelles que dius, millor no dir-li res! o millor no haguesses vingut! i esperen que el dia passi el més aviat possibl. Per últim, està aquell grup de gent, d'amics, que faran d'aquell dia un dia inolvidable, el que havia de ser un dia dur ha sigut un dia d'entrenament, de rises, etc, el que tenia que ser un dia molt llarg ha acabat sent un dia molt curt i això només es pot aconseguir si saps rodejar-te de persones alegres, persones diferents.

Segur que tots estos que disfrutem i ens emprenem la vida pensant que es l'últim dia, segur que cadascú te una història que contar i llavors marxem a la muntanya i ens alliberem!!!

Disfruteu de la vida i envolteus de gent alegre i que vos faci somiar!!!

No hay comentarios: