miércoles, 30 de mayo de 2012

Kilian es supera dia a dia



Hi ha esportistes que necessitem reptes per créixer i avançar. Un d'ells és el Kilian Jornet, quàdruple guanyador de la Copa del Món d'esquí de muntanya, entre moltíssimes altres coses.
Veien el que fa, un no es pot quedar assegut mirant com passa el temps i tenint en compte el teu nivell intentes anar assolint reptes, encara que per natros no siguen  com per ell pujar a L'Everest, grande Kilian!!

Aquesta vegada va més enllà, i es vol convertir en la persona que puja més de pressa al sostre del món.

 Ha decidit engegar un ambiciós projecte alpinístic que en els pròxims quatre anys l'ha de portar a coronar les muntanyes més representatives del planeta en solitari, sense assistència i amb el menor temps possible.

El repte començarà aquest estiu amb dues travesses integrals que preveuen fer el cim del Montblanc. Es tracta d'un repte no intentat mai abans i que servirà per donar a conèixer la nova aventura de Kilian Jornet i el seu esperit, que l'ha de portar a coronar entre altres el Matterhorn, l'Elbrus, l'Aconcagua i l'Everest.

L'aventura, anomenada "Els cims de la meva vida", culminarà l'any 2015 amb l'ascensió a l'Everest sense xerpes, sense cordes fixes, sense oxigen i amb el repte de baixar de les 22 hores i 29 minuts. Sens dubte, una experiència només a l'abast d'un superatleta.

1 comentario:

Trail Roquetes dijo...

Sabiem que t' agradaria.. la notica..jeje