martes, 23 de junio de 2015

Etapa 11: Burgo de Ebro-Sastagón (76 km)

Ahir a l'acabar l'etapa se'm va anar la meva felicitat per l'etapa que havia fet, ja que Marc li dóna sentit a este GR99 i si ell no està bé del tot, jo tampoc. Corro per ell, jo no em tinc que demostrar res, ni tinc que demostrar res a ningú. El GR són les meves vacances, necessitava tranquilitat i llibertat, recórrer el GR era la millor opció i Marc m'ajuda a aconseguir-ho. Ell em dóna la força que a voltes no tinc. És un campió!
Avui he sortit a escalar la muntanya que veia davant els meus ulls, com tantes i tantes n'ha escalat ell i això m'ha ajudat...no sols l'he escalat,  l'he eliminat de davant per deixar-la darrera, m'he dit que més i més que avui havia de ser més fort que mai, no podia parar! Com tampoc ha parat mai ell de lluita, dia a dia, hora a hora.
El Sol volia fer-me mal però ha tingut un adversari motivat i convençut d'arribar al destí: Sastagón. I sí, a les 16 de la tarde arribava, després de 76 kilometres.
És feo de dir, però...ho he de dir! Avui m'he trobat genial, pot ser diria que ha sigut el millor dia, espero que la meva bona salut es contagie i li arribe fins a Marc.

L'etapa d'avui li dedico al meu germà per tot el que ha fet i fa per mi.
Pd: amb això espero que quedi tot saldat jejeje.

2 comentarios:

Florenci dijo...

Segur que si que li arribarà. Marc va molt ben acompanyat. Una abraçada amic i que tingues bon viatge.

javigine@gmail.com dijo...

Moltes gracies, gran detall, pero de saldat.......nanai! el teu deute es de pervida, vols pagar-me en una trotada?..au ba! que jo tambe se trotar, jeje
Anims! que aixo es per en Marc