jueves, 25 de junio de 2015

Etapa 13 Camping Lake Caspe-Mequinensa (56 km)

Avui pensava que seria una etapa "light" 56 kilometres per endavant, però el fet de no trobar-me ni cap poble, ni una sola persona en tot el trajecte ho han fet dur, molt dur. El sol ha apretat molt i amb 1 litre d'aigua i un bikini per fer 56 km (sumat al desgast que portem) han fet que arribés desencaixat.
No faré 1000 kilometres en 15 dies sense patir, no? Avui ha tocat rabiar, he tirat de watsaps, missatges a gent que aprecio i les seves respostes em feien tirar!
Ara tinc ganes d'arribar i d'acabar aquesta aventura,  ho tinc a les meves mans, estic a tres dies de liquidar un repte pendent!
He de dir que avui el recorregut ha sigut molt bonic i distret i que als 56 kilometres li hem de sumar 1100 de desnivell + que ara ja es nota tot...
L'etapa d'avui la vull dedicar a tots els que han aportat un granet a este repte solidari: entitats, clubs, persones anonimes, premsa, etc i sobretot a roqueteros i roqueteres que vos heu implicat per a què el petit heroi Marc tingue una festa de cumple única i especial.
La festa de moment no es podrà fer ( i no és per les ganes i l'esforç que tenim tots) Però com hem de fer la festa si no hi podrà ser el protagonista? Una pena. Marc continua a Madrid, només demano que guardeu els regals per poder-li entregar i quan estigue aquí ja la farem, no deixarem passar per alt el seu aniversari! Per mi seria un repte inacabat.
Demà intentaré arribar a Móra d'Ebre per dissabte, si tot va bé, poder arribar com tenia previst a Roquetes i diumenge xino xano fins a la MAR!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ànims Albert, ja queda menys! Avui , he anat a caminar per la via verda i he vist GR99 i de cop m'has vingut al cap, he pensat, mira d'aquí poc segur que l'Albert passarà per aquí per una bona causa.
Ànims també al Marc, als seus pares i familia, que de ben segur, es possarà bé molt pronte!

Florenci dijo...

Vinga Albert, ja te queda menys, entrar a Catalunya, a les TTEE segur que et donarà un plus d'energia.
Tots estem en tu. Com t'he dit moltes vegades ets un mirall on mirar-se. Ens hem de sentir orgullosos d'haver-te conegut ... i segur que Marc i la seva família ho saben i els serveix per a ser més forts.
Molts ànims a Marc i la seva família des d'Ulldecona.

Unknown dijo...

Albert, quan et vingui "baixon" no penses en el que et queda, pensa en el que ja has fet i sobretot en perquè ho fas! (què t'he de dir que no sapiguis ja...)

Unknown dijo...

Admirat amic
:De ninguna manera cregues es tas sol. Centenars et seguim . No pares .

Pere (ganxet) dijo...

Vinga Albert!
Que ja ho tens a tocar! Tant de bó ben aviat estigueu de celebracions :-)
Anims i endavant!