martes, 12 de mayo de 2009

Tenim el futur assegurat

A la marxa de Roquetes va deixar al meu pare "tirat". Al fons se'l pot veure que no el podia seguir
Pujant pel farrubio com si anés pel carrer de casa

Pujant pel Montsagre per la senda de la cursa de Paüls


Es diu que de petit fas el que veus a casa i són molts els que acaben fent el que fan els pares, tant per al bo com per al dolent i mai millor dit.
Molts no el coneixeu però aquest és el meu fillol, Marc,el fill del meu germà i vos dic que té futur, sí futur, ja que només té 5 anys (sempre i quan se'l sapigue portar de molt prop i amb molt de mimo i precaució).
Va començar amb 3 anys al futbol però enseguida vam veure que els esports col·lectius no eren per a ell. En canvi a la primera cursa de patufets en 4 anys ja va fer podi 3º classificat. Ara entrena amb l'equip de l'ATE dos dies a la setmana que és un equipet de joves promeses on segur que els acabaran de guiar i formar per a ser grans esportistes.
Sempre que hi ha un finde lliure va per la muntanya que li agrada moltíssim (no veigueseu com baixa). Lo dit, temps al temps però crec que estem davant un futur campió.

2 comentarios:

jose maria dijo...

ja el vaig veure ja.... a la darrera pujada li vaig dir que no la fes corrents que anes a peu i no me va fer ni cas... i l'avi fet pols.

Cuideu-lo

puça dijo...

Crec que te tot el temps del mon per endavant, esta en bones mans.