lunes, 20 de junio de 2011

Creuat el Parc Natural del Cadí Moixeró

Una etapa fora del comú (vatros mateixos ho podreu comprovar quan descarregue les fotos) els paisatges impressionants, el Pedraforca (quan se m'ha quedat a baix m'ha fet gràcia, imagineus a l'altura que estava), poblets de 10 habitants, etc. Avui no he tingut companyia, cosa que he trobat a faltar, però s'ha adjuntat una altra vegada el meu soci: el sol.
Sabent el que se m'esperava, avui he sortit a les 5.30 direcció coll de Bena fins al Pas dels Casolans (2.554m). D'allí he baixat per la canal del Cristall, on els meus peus han dit prou del tot. En un 1,6km he baixat 1.000m de desnivell, vos podeu imaginar la pendent? Després he fet cap a una sèrie de pobles (Estana, Cava, Ansovell i Vilanova de Banat) que la mitja d'habitants deu ser 10, però que hi viuen encara és menos. La seva situació (vessant nord del Parc) els fa únics.
Després d'11h d'etapa he arribat a Cava i allí he vist la primera persona després d'hores. Primer em pensava que era la Mare de Déu, però no, era Tere i a l'aproximar-me a ella i abraçar-la m'he sentit una altra vegada viu, ja que després d'11h i aquell sol ho necessitava. Com ja em tenia preparat l'avituallament, he començat a menjar i mentre, em preguntava com havia pogut accedir fins allí amb la furgoneta, perquè ni els burros amb els carros volen pujar.
Direcció a la Seu d'Urgell han començat a empitjorar les coses degut al peu i quan quedaven 8km i portava 13.5h i més de 8.000m de desnivell, he decidit parar, la cosa pintava mal (ja sabeu per què...)
He decidit replantejar-me el recorregut, perquè els peus els porto al límit. Demà aniré direcció a Sort, a veure si a l'arribar tinc SORT amb els peus i puc continuar cap a baix.

PD: L'equip de la Cala ha creuat part del Cadí-Moixeró, heu tingut uns paisatges espectaculars (i el desnivell també ha sigut espectacular...)
PD: El córrer s'ha acabat, ara toca caminar.
PD: Ja tinc ganes d'arribar a Roquetes.


14 comentarios:

ISA dijo...

Albert, estàs fet un heroi! Per a que tu digues que ara toca caminar és que això pinta molt, però que molt malament.

Mima una miqueta els peus i endavant, que tu pots. Des d'aquí tots anem donant-te empentetes. Sabem que ho aconseguiràs, com tot el que et proposes.

Força i ànims campió, i també per a
Tere que prou que s'ho està currant.

joaquim dijo...

Anims, Albert, pas a pas, anar sumant. No cal córrer. Ja falta poc, i t'esperem dissabte, segur que ho aconseguiràs. Cuida't molt. Amb "sort" ho aconseguiràs. I amb la teva voluntat segur que si.

elena dijo...

Albert, tant se val com ho fassis, corrent, caminant.....l'important es lo que estas fent i per que ho fas. Endavant amic!!

Que valenta ets Tere!!

Tothom parla de vatros!!

molts besets

Arcadi dijo...

Ànim Albert, vinga que ja falta menys! Fes el que puguis, descansa, cuida't i endavant, t'esperem el dissabte a Xerta, ànim!

Ragna dijo...

molta sort Albert!!!

Trail Roquetes dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=U49OVQSsKVI

Aixeca't
Persevera
Lluita
Continua...

Tu decideixes... però pensa que quan menys t' ho esperes... el destí ve en busca teua per ajudar-te
No t' ho creus?
Confia....

Trail Roquetes dijo...

Albert, el límit és la salut...
A partir d' aquí ja saps que a casa no t' han ensenyat a deixar le coses a mitges...

ànims....

Irene, Mercè y Chisco dijo...

Seguro que si los pies pudieran ser intercambiables, tendrías voluntarios suficientes para dejartelos y correr con pies nuevos cada 100 metros.
Desgraciadamente sólo podemos daros a los dos muchos ánimos, y esperaros con los brazos abiertos.
Puça, enhorabuena por el valor de esta aventura, pero cuando llegues el sábado, TOMATE UN DESCANSO DE RETOS!!! que no te queremos cojo!!!
Y aupa Tere, un besazo!!!

raul dijo...

Albert cuidat com fasi falta ,pero anim que ja esta al sac .Ets un crak.
Tere, cuideus que aixo es sorprenent.bueno sou uns craks
tos esperero dissabte no se on?

Saludos del teu vei Raul

animmmmmmmmmmmmsssssssssssssss

MOISES dijo...

albert, el dimecres es un dia molt important par a mi comença una nova vida i amb molts de projectes. tu ets un referent per a mi amb l'esforç que dones a cada Km em contagies del teu entusiasme, per a mi ja ets un heroi acabes o no, ànims desde mollet " mentres tots dormim tu estaras despert per corre per tots " Tere gràcies a tu també per ralitzar aquest somni que es el de molta gent.Parella Roquetes vos espera. ANIMS !

AlbertB (OT) dijo...

Anims Albert!!L'extrany es que no portessis caminant ja 5 etapes!!Un cop més has demostrat que ets extraordinari, aguanta que ja queda molt poc comparat amb el que portes!força, força i força company!!

ximo dijo...

Albert, és la meu manera ( indirecta ) d'animar-te i humilment difondre la teva gesta i proesa. A tu i a Tere; encara que, a hores d'ara i a pesar de l'esforç inqüestionable d'ella, a tu et deu faltar més ara.

Albert s'ho mereix

Ho escric jo, que soc l'escriptor de casa, però els quatre estem pendents del bloc i de l'hora de l'arribada diària.
Una cosa vull afegir, fins i tot ton sogre, aquesta nit a TE tv, amb Michel, se li ha fet un nus a la gola al moment de voler encoratjar-te. Que t'apareix ?

krusty dijo...

ALbert, lo q estàs fent és molt gran i per això només està a l'abast de molt pocs!
Només de pensar que fas 2 maratons cada dia i en uns desnivells de vèrtic és inimaginable de fer per a la majoria de mortals! i me canso només de pensar-ho!!
ànims!! no defallisques, endavant, sempre avant,

Suposo que si, però per a les llagues has provat en lo bendatge que me vas ensenyar quan vas anar als sables?? sé que no és lo mateix, però a mi me funciona prou bé.

Va que ara és costa avall...;)

antoni dijo...

Alberttt molts d'animss, se que no abandonaràs així com així , que ets molt fort , a seguir lluitant i que sapigues que desde jesus t'estic seguintt, animoooo puçetaaa