lunes, 6 de junio de 2011

L'últim entreno i ......Pajarón!

Ahir a la Reus - Prades - Reus vaig agafar un magnífic "globo" però va ser bo agafar-lo, (bueno això de bo és una manera de dir les coses) estic fent moltes proves amb el meu cos, i ja de fa molt temps i l'exprimeixo fins trobar conclusions. És ara el moment de fer proves, este menjar sí, este no, sortir i fer una marxa d'aquestes i provar d'anar d'un avituallament a l'altre sense res, etc, etc.
Els del meu costat només veuen que ahir vaig agafar un bon globo per sortir sense esmorzar i per sortir a la cursa sense res, però jo vaig treure moltes més conclusions.
Es més, crec que encara me queden uns quants "globos" per agafar, si pareix que tot encara no ho tinc controlat. L'experiència que estic adquerint és brutal, dia a dia i un bon ultrafondista té molt de recorregut, jo amb 33 anys crec que estic en fase d'aprenentatge.
De la marxa dir que va estar molt bé, ens va agradar, vaig sortir amb el meu germà però als pocs km i quan ja només quedava un corredor per davant, li vaig dir que tirava avant, sobre el km 8 vaig agafar a cap de cursa i amb el mateix ritme que anava el vaig passar i vaig vore que no em seguia.
Arribo al primer control i al cruce següent em perdo, vaja començem bé. Tiro atràs i en aquell moment venia el meu germà que també s'havia equivocat, amunt, avall, és per aquí, no per allà, buuuffff total que abans no vam trobar el sender correcte vam perdre un grapat de minuts però ja tornàvem a la carrera.
Vam pedre molt més del que pensava perquè vam adelantar molta gent i fins al km 27 a l'arribar a Prades no vam aconseguir atrapar al 2º i 3º.
Una volta allí, el meu germà es va quedar amb aquells 2 nois que a la postre serien els justos vencedors fent una cursa de menys a més i acabant fortíssims. Jo a l'arribar a Prades vaig decidir tornar a tirar endavant en busca del cap de cursa que vaig agafar al km 33 però aquell noi anava molt tocat i vaig pensar que els que venien per detràs l'agafarien i així va ser. Ja només quedaven 22 km i anar regulant fins a meta a bon ritme era l'objectiu però a partir del km 42 vaig notar una baixada de forçes que em va posar en alerta, pensava en arribar al control de L'Aleixar i parar un poc i menjar bé per poder afrontar els ultims 12 km però a l'Aleixar no hi havia res, ni aigua!!! joder, ja s'ha acabat l'entrenament vaig pensar immediatament, ara 12 km fins a meta de patiment i així va ser.
Arribant a Reus el meu ritme era ridícul, no podia mantindre un ritme digne i quan faltava 1km per arribar a meta em van atrapar i deixar els 2 corredors que abans feia referència i el meu germà va arribar 4º a 2 minuts de mi, si dura un km més..........me passa per damunt.
 Bé, bon entrenament i ara ja a preparar-mos el material, perquè tot lo altre ja està tot preparat (físicament i mentalment)

12 comentarios:

joaquim dijo...

Anims, Albert, que això ja és aquí. Amb proves com aquestes, et posaràs encara més a punt, per aconseguir soporta i aguantar el repte que tens per davant. Salut i no afluixis.

Trail Roquetes dijo...

Entrenar les pajares, ja és l' acabose... lo pròxim que serà? Pujar les costes marxa atras?
Anims.. xeic...

AlbertB dijo...

Espero que t'hagis recuperat Albert! Ahir et vam passar per un pajarón, pero tothom es conscient que tú jugues en un altre lliga! El teu verdader repte comença la setmana que vé!! Et seguirem i apoyarem pel blog. Molts i molts ànims!!

forest dijo...

Ja ho tens aquí,ara una mica de descans i ja está.salut.

Riudecanyenc dijo...

Ànims Albert que això d'ahir no és res. Segur que ja tenies el cap pensant en el que t'espera.

A quin lloc i a quina hora comences de Cambrils? Intentare venir amb tu fins on pugui ja que estic sortint d'una lesió de turmell

Pere dijo...

Efectivament ets d'un altra lliga, com vas canviar de ritme pujant al Picarany. Lo del globus, qui no prova, no coneix els limits, i tu els vas coneixent tots poc a poc. Te'n queden? ;-)
Per cert, posa els horaris aprox de les 2 primeres etapes, que si podem vindrem a acompanyarte arribant dissabte o sortint diumnege de Cambrils.
Anims Makina!!!

Albert Giné dijo...

Gràcies Joaquim, de tot s'apren.
Intentarem portar el repte a bon port.

No s'entrenen les pàgares però si que tenim que saber coses del nostre cos i si no es fica al limit no es pot saber.

Albert B ahir em vau passar perquè ho vau fer millor,jo no buscaré excuses, mira les classificacions on diu que vau guanyar. Gràcies pels ànims i pel vostre suport m'ajudaràn a tirar endavant.

Forest aquesta setmana molta bici i poc correr, massatge i posta a punt, gràcies pel suport.

Riudecanyenc el d'ahir es més experiencia, de tot s'apren. Volia fer un bon entrenament i vaig fer un gran entrenament però no passa res de res. Ara a preparar-mos be que dissabte arranquem! Gràcies pel teu suport.

Albert Giné dijo...

Pere efectivament que tens que provar-te per a coneixet, sino no saps fins on pots arribar, igual que els reptes, només provan-ho sabre si el puc fer. Clar que queden coses per saber, ANIREM SABENT COSES TOTA LA VIDA, SEMPRE S'APREN ALGO NOU.
Els horaris dels 2 primers dies no els se ni jo, depent de moltes coses, però si voleu acompanyar-me uns km seria trucan al mobil de l'assistencia o el meu que sempre estaràn conectats. Tere 653931163 i el meu 691684182. Gràcies per tot.

marten de la bovine dijo...

Albert jo i 2 companys de la uec Rufo i Jaume tambe vam vindre a Reus pero com aneu tan rapit ni os vaig veure.tambe vam xala mol,los companys fan totes les del cicuitFEEC i jo sumo km pera lo repte de l'estiu.salut i anim crac.Marti

Albert Giné dijo...

Marti ja es la segona vegada que vaig a una marxa d'estes i ni et veig! Cuidat i suma km que tu també aconseguiràs el que et proposes segur.

Anónimo dijo...

Hola Albert, soc el de la samarreta del Barça que et va saludar a la sortida.
Esta clar que et vas pedrer per que al coll de la Batalla ens vas tornar a avançar.
Segurs que sense aquest petit despiste haguessis arribat el primer.

Jo al final vaig fer 6.44, ni jo m‘ho crec

Va fer-me il•lusió veure’t i sort la vota a Catalunya !!!

JB

Albert Giné dijo...

Hombreee que tal, em vas deixar una mica parat al dir-me:
Tu ets el crack? ja m'explicaràs quina cara vaig digue fer....
No busco excuses amb res, vaig quedar tercer per no avituallar be i ja esta, perquè després de pedrem vaig tornar a ser cap de cursa però al final vaig tenir un baixón important i ho vaig pagar. A més els altres corredors ho van fer molt be.
Si vas fer 6.44 es que vas correr molts km, molts ànims també per tu i endavant.
Moltes gràcies pel suport.