domingo, 24 de julio de 2011

La gent de Móra d'Ebre val molt.

Feia dies que tenia al cap que abans d'entrenar entre 15 i 20 km prop de casa aniria a córrer la cursa de Mora, i sort que hi he anat.
No vull enganyar a ningú, pensava que seria una cursa corredora, amb molta pista, poca muntanya i menys zones tècniques, doncs si hagués pensat qui estava dins l'organització almenys ho hagués dubtat, en fi que la cursa ha sigut bonica, bonica.
He sortit conservador, a vore les vindre, no sabia com em respondria el cos, el peu i llavors el millor era sortir piano, piano. De seguida he vist que hi havien molt corredors de fora i dels bons i jo els veia ja de lluny, poc a poca Pssant km he anat remuntant fins arribar a la 5a posició; després he agafat al 4t que era Ivan de la Sénia i amb ell he anat fins al km 19 però allí se'm ha acabat la gasolina a falta de 4 km per a meta. El meu ritme encara és inferior al que portava Ivan, he baixat el ritme i regulant fins a meta per arribar molt sencer i amb bones sensacions, els km ja em posaràn al dia, no passa res pel ritme, al contrari diria que ha anat millor de l'esperat.
A l'arribada més coses destacables de l'organització, detallets importants per als corredors, d'aquells que te'n recordes, la veritat.
Felicitar esta gent de Móra per tot el "curro" que ha sigut molt i no dubteu que en la propera edició els corredors se'n recordaràn del vostre tracte.

1 comentario:

Anónimo dijo...

....desde l'organització de móra et donem les gracies per la teua assistencia, i per que hagís quedat conten de la nostra organització... altre cop , gracies per venir!!!!